Šuo, Katė Carrier Kuprinė, Sulankstomas Nešiojamas Skaidraus Lauko kelioniniai Krepšiai, Kvėpuojantis Patogus Šunims ir Katėms

€33.93

€48.47

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vėdinimo ir patogus sąveika : Tai šuniškas kuprinė turi du įėjimus, todėl, kad jūsų augintinė galite įdėti savo galvą.Galite pašarų jūsų šuo ar žaisti su juo nesukeliant žemyn diržas maišelį.Viršų pagalvėlės gali būti susukti lengvai.Keturių kvėpuojantis akies "windows" skirtos matomumas ir vėdinimo sistema.Kelionės metu augintiniai gali turėti gerą atsižvelgiant į supančios aplinkos ir kvėpuoti laisvai, taip, kad jie gali jaustis atsipalaidavęs ir ramus.Saugos dizainas : Su stipriu sustiprinta struktūra, šuo kuprinė gali savo draugams saugiai įdėti į jį, taip, kad jūs galite sutelkti apie kelionės.Atidarius viršų, tegul jūsų šuo klijuoti savo galvą ant traukos virvės viduje, kuris gali neleisti jūsų šuo nuo bėgimas.Apačioje užtrauktukas turi blokavimo funkcija, siekiant užtikrinti, kad jūsų neklaužada draugas negali atidaryti duris pats.Lengva naudoti : Kišenės abiejose pusėse galima saugoti diržai, vandens, užkandžių, žaislų ir kitų reikmenų.Yra patogi pagalvėlė apačioje jūsų augintiniui pailsėti.Jis yra nuimamas ir plaunamas ir lengvai valomas.Be to, pet kuprinė yra sulankstomas ir lengvai atlikti.Yra trys etapai: pirmas, atidaryti viršuje ir apačioje yra užtrauktukai.Antra, viršutinis dangtis ir dugnas dangtelis yra įdedamas į pagrindinį skyrių.Galiausiai, sulenkite poilsio, kad ji plokščia.Patogūs drabužiai : nugaros ir reguliuojamas diržas per petį šuo kuprinė yra įrengta su storu pamušalu, kuri padeda sumažinti naštą ant peties ir atgal, todėl jį patogiau nešioti.Ji labai tinka keliauti, jodinėjimas žirgais, pėsčiomis, ekskursijos, kempingas, pėsčiųjų ir kitų veiklos lauke.

Svoris:1.6 KG Medžiaga: Oxford Medžiaga

DUK :

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje : www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) prisiminti įvesties sekimo numerį.Mes siūlome dropshipping paslauga?Tikrai, tiesiog palikite atkreipkite dėmesį, kad mes ne įdėti bet, sąskaitos-faktūros, QR kodų, akcijos ar jūsų prekės ženklo pavadinimas, logotipas sklypų.Grįžti Politikos Elementų NEMOKAMAI GRĄŽINTI piktogramą 1. jūs gaunate papildomą 15 dienų (viršuje, kad dėl laiku, data) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, dėl bet kokios priežasties, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti, unwashed ir į savo pradinę būklę. 2. NO RETURN, LAIVYBOS MOKESTIS Elementus be NEMOKAMAI GRĄŽINTI piktogramą 1. Mes leidžia keistis elementą, jei esate nepatenkinti produktą, bet jums turėtų susisiekti su mumis per 7days ir jį grąžinti per 10 dienų nuo tos dienos, kai jūs jį gavo. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums su sekimo numeriu.Ir jūs taip pat turėtų pasakyti mums priežastį grįžti. 3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

Apie Atsiliepimą :

Grįžtamasis ryšys yra svarbus mums.Mes tikrai labai dėkingi, jei galite palikti teigiamą atsiliepimą, kai esate patenkintas savo pirkiniu.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkinti, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Žymos: krepšys sl, krepšys šuns, odos peties nešti, katė transporto, mobiliųjų telefonų rankinės, rankinės yogodlns, odos totalizator moterims, veidrodis dėklas, perlipti rankinės, vežėjas katė

Taikoma Šuns Veislė Universalus
Funkcija Kvėpuojantis
Tipas Šunys
Elemento Tipas Kuprinės
Stilius Mados
Fitable Svoris 7.5 KG
Medžiaga Poliesteris
Sezonas Visi sezonai
modelis Kietas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų