ĮDARAS MX3 Garso Stiprintuvo USB DAC Hifi "Bluetooth" DAC Amp PCM5102A Skaitmeninis Stiprintuvas su "Bluetooth" Ausinių Stiprintuvo galia

€117.28

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

ĮDARAS MX3 Garso Stiprintuvo USB DAC Hifi "Bluetooth" DAC Amp PCM5102A Skaitmeninis Stiprintuvas su "Bluetooth" Ausinių Stiprintuvo išėjimo Pastaba!Dėl skirtingų žvakės skirtingose šalyse/regionuose, prašome susisiekti su klientų po užsakymo siųsti plug specifikacijos!

Pranešimas : rusijos sandėlyje visi išparduoti ,nes inventorizacijos informacijos neatnaujina laiku ,todėl prašome užsisakyti iš Kinijos sandėlyje ,ačiū už jūsų suprasti .

Savybės: MX3 yra ĮDARAS sukurta "Bluetooth", USB, ląstelienos, coaxial, AUX-5 įėjimas, stiprintuvai, stiprintuvas, žemų dažnių garsiakalbis 3 išėjimo, kaip vieną iš aukštos kokybės darbalaukio multi-funkcija skaitmeninis stiprintuvas.MX3 dizainas, paprasta, lengva naudotis, su LED ekranas, palaiko nuotolinio valdymo operacija, ir automatinis perjungimas mašina, aukšto ir žemo tono reguliavimas, NFC, "Bluetooth" ryšio ir kitas funkcijas.Mes tikime, kad daug funkcijų ir puikios garso kokybės MX3 suteiks jums prabangus klausytis šventė HIFI muzikos. 1, MX3 yra BT, USB, PASIRINKTI, ĮKALBINĖTI, AUX penkių įvesties ir stiprintuvo išėjimo, amp produkcija, žemų dažnių signalo išėjimas tris išvestis D klasės multi-funkcija skaitmeninis stiprintuvas. 2, MX3 gali pasirinkti HIFI arba per didelis, bass nepriklausomų EQ koregavimo režimą. 3, MX3 paramos automatinis jungiklis mašina (patentuota funkcija), automatinis signalai, automatinis perjungimas produkcija ir kitas funkcijas. 4, MX3 su LED skaitmeninės vamzdis + pobūdžio orange ekranas, yra trečia pavara šviesumo reguliavimas. 5, MX3 yra įrengta visų funkcijų nuotolinio valdymo pultas, NFC kortelės (skirtas prijungti "Bluetooth"), tai yra labai patogu naudoti.

Žymos: headphon amplifi, hifi fet stiprintuvas, juoda įdaras, vpk usb, ak4493, fi stiprintuvas hifi, vpk, amplifi garso, TDA1305, gryno garso stiprintuvas

Signalo triukšmo santykis 103
Tipas Garso stiprintuvas/Galia amplfiier/Bluetooth amp+ausinių amp
VPK Modelis PCM5102A
Matmenys (Pxhxd) 12.2x18.5x3.8 cm
Built-in Baterijos No
Rekomenduojamas Didžiausias Ausinių Impedansas 251-300 Ohm
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Žemų dažnių garsiakalbis Taip
Veiklos Stiprintuvo Lustai Modelis TDA7498E
DSD (Direct Stream Digital) No
Wifi No
Kilmės KN(Kilmės)
Kanalai 2 (2.0)
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris MX3
Pakuotė Taip
PCM Taip
Išėjimo Tipas LINE OUT (AUDIO OUT)
Apkrovos varžos diapazonas 16-300Ohm
Prekės Pavadinimas XLTRADE
"Bluetooth" Taip
Išėjimo Galia 42MWX2
Dažnio atsakas 20-200KHz-+0.1 db
Įvesties Tipas Optinis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų