Ekstremalaus Metalo Iškraipymo Gitaros Efektu Pedalas JOYO JF-17 Ekstremalaus Metalo Iškraipymo Gitara Dalių Priedų Poveikis

€20.10

€33.50

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Savybės:

Ekstremalus Metalas suteikia stipraus žemo dažnio ir aiškiai, skaidriai aukšto dažnio, ir skvarbus pagrindinės ritmo Toną.Su galingai-reguliuojamas 3 band EQ, ir šluoja Vidurio Dažnis rankenėlę.Žaisti ritmas ir tada naudokite padidinti pereiti žaisti veda, kad sumažinti naudojant įvairias! 6 Kontrolę, užbaigti garso manipuliacijos.Aliuminio lydinio korpusas su stoving lako apdaila.

Techniniai duomenys:

Modelis: JF-17 Spalva: Juoda Medžiaga: Aliuminio lydinys Įvesties varža: 1Mw Išėjimo varža: 600ω Veikia srovė: 25mA Maitinimas: 6F22 9V baterija / DC 9V adapteris (nėra įtraukta Nei) Prekės dydis: 12 * 9.6 * 5.7 cm / 4.7 * 3.8 * 2.3 į Prekės svoris: 415g / 14.6 oz Pakuotės dydis: 13 * 10.4 * 6.2 cm / 5.1 * 4.1 * 2.4 į Pakuotės svoris: 450g / 16.0 oz

Pastaba :

Prašome naudoti 9V maitinimo adapteris, kurių poliškumas yra teigiamų polių ribų, ir neigiamas polius viduje.Kitu atveju produktas gali neveikti tinkamai.

Pastaba: prietaisas yra be baterijos.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivų laivybos metodą pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges. 5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti . 2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą. 3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Didmeninė Prekyba & Drop-Pristatymas:

Mes siūlome Didmeninėmis ir Išskleidžiamajame Laivybos, jei jūs turite bet kokius reikalavimus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Malonaus apsipirkimo !

Žymos: nux, poveikis gitara, len iškraipymas, plytelių, cobre gitara dalys, joyo, overdr, gitaros pedalas, joyo bantamp meteoras, joyo pedalas

Tipas Poveikis
Poveikis Ekstremalaus Metalo Iškraipymas
Modelio Numeris JOYO Gitaros Efektų JF-17

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų