Aqara IP67 Vandens Pakrovimas Jutiklis Potvynių Vandens Nuotėkio Detektorius Aqara Vartai Hub Namų Nuotolinio Signalizacijos Apsaugos Darbe Mi Namuose

€14.88

€19.33

-23 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

AQARA Smart namų rinkiniai

Aqara Vartai Suderinamą prietaisą: vartai gali dirbti su aqara belaidžio tinklo jungiklis, aqara drėgmės,aqara žmogaus,aqara langų jutiklis,aqara vandens jutiklis,aqara smūgio jutiklis,aqara belaidžio vieną mygtuką (atnaujinta versija),aqara belaidžio dvigubo mygtuką (atnaujinta versija),sieninio jungiklio vieną mygtuką,sieninio jungiklio mygtuką du kartus.Savybės

1.Protingo Namo Centras

Aqara Koncentratorius yra kontrolės centras visą protingo namo.Jungiantis per Zigbee protokolą,Aqara priedai vis dar gali dirbti sklandžiai, net jei namų tinklas nestabilus arba atjungtas.

2.Veikia su App Homekit

Galite naudoti Namuose app kontrolės centru ir jos connectedf priedai.Aqara acccessories, taip pat gali dirbti su kitų Homekit-leido aksesuarai suteikti jums protingesni namuose.

3."Siri" Valdymo Balsu

Jūs galite kontroliuoti Aqara priedai su "Siri" savo "iphone", "iPad", "Apple" Žiūrėti.Tiesiog pasakykite Siri"aš namie",Tada žibintai įjungti, užuolaidos yra uždarytos,ir comforable namuose laukia jūsų.

4.App Kontrolės

Su Aqara Namų programa ("iOS" ar "Android"), jūs galite kontroliuoti savo namo iš beveik bet kur ir bet kada.

Protingo Namo Centras

Aqara Koncentratorius yra kontrolės centras visą protingo namo.Jungiantis per Zigbee protokolą, Aqara priedai vis dar gali dirbti sklandžiai, net jei namų tinklas nestabilus arba atjungtas.

* Iki 32 Aqara smart priedai gali būti prijungtas prie Koncentratoriaus.

Veikia su Apple HomeKit

Galite naudoti Namuose app kontrolės Centru ir su ja susijusių reikmenų.Aqara priedai taip pat gali dirbti

su kitais HomeKit-leido aksesuarai suteikti jums protingesni namuose.

App Kontrolės

Su Aqara Namų programa ("iOS" ar "Android"), jūs galite kontroliuoti savo namo iš beveik bet kur ir bet kada.Aqara priedai gali taip pat dirba su kitų HomeKit-leido aksesuarai suteikti jums protingesni namuose.Saugumas

HomeKit technologija suteikia papildomų saugumo su " end-to-end šifravimo ir autentifikavimo.Duomenys, susiję su jūsų namo yra užšifruoti ir saugomi key chain savo "Apple" įrenginį.Jis taip pat užkoduotas tranzito tarp savo Apple įrenginį ir priedai, jūs esate kontroliuoti jūsų namuose.

Aqara Vandens Jutiklis

Aqara smart vandens jutiklis gali aptikti vandens ir nuotolinio valdymo signalas per APP laiku.Patvarus, baterija, gali būti naudojama dviejų metų ir baterija gali būti pakeistos.IP67 atsparus vandeniui klasė, puikiai tinka eave organizuotuose, sodas, kiemas, balkonas ir pan.Paprasta mados, dizaino, jis yra ne tik Jutiklį, bet ir puošmena.Technologija sukuria laimingą gyvenimą!

Specifikacija: Pakrovimas, stebėti, su laiku signalą App IP67 atsparus vandeniui klasės, aukštos kokybės ir patvarus Nr. instaliacija, vieta ant žemės, maža ir išskirtinį Pastaba: CR2032 baterija yra įtrauktas Medžiaga: ABS,PC, Produkto svoris: 0.0200 kg Pakuotės svoris: 0.0380 kg Gaminio dydis (L x W x H): 5.00 x 5.00 x 1.50 cm / 1,97 x 1,97 x 0.59 cm Pakuotės dydis (L x W x H): 12.00 x 17.00 x yra 1,65 cm / 4.72 x 6.69 x 0.65 cm Pakuotės Turinys: 1 x Vandens Jutiklis - -Kai vandens lygis aptikimo svetainėje yra didesnis kaip 0,5 mm,jutiklis bus signalas ir savo mobilųjį telefoną app, gausite informaciją,priminti jums imtis atitinkamų veiksmų.Signalas bus išleisti po vandens lygis tampa normalus. -- Šis jutiklis turi dirbti su mijia daugiafunkcinis vartai ar mijia oro kondicionavimo sistema kompanionas arba aqara oro kondicionavimo sistema kompanionas

Signalą, kai ji aptinka potvynis

Kai vandens lygis siekia iki 0,5 mm, Vandens Nuotėkio Jutiklis bus sukelti į Telkinį garso signalą ir išsiunčia pranešimą į telefoną.

Uždaro vandens vožtuvas, siekiant apsaugoti savo turtą.

Po aptikti nuotėkį, kad Aqara Vandens Nuotėkio Jutiklis sukelia Aqara Smart Plug išjungti magnetinis vandens vožtuvas iš karto.

Nuotėkis aptiktas atviros sienos jungiklis/smart plug

* Ši scena reikalauja, magnetinis vandens vožtuvas ir Aqara Smart Plug.

Skirtos, kad tilptų visur

Aqara Vandens Nuotėkio Jutiklis gali būti įdėtas bet kur, pagal savo poreikius, saugojo savo namų su savo elegantiško dizaino.

IP67 atsparus vandeniui reitingas

Aqara Vandens Nuotėkio Jutiklis atitinka IP67 atsparus vandeniui ir dulkėms reitingų.Ji yra garantuota, kad darbo drėgnose ir dulkėtose aplinkose.

Technologiškai pažangių

Apvalkalas yra pagamintas iš anti-UV medžiagos ir spalvos neblunka, leidžiantis ilgalaikio naudojimo.Ji sunaudoja mažai

energijos ir vieną mygtuką, baterija trunka daugiau kaip 2 metus, esant normalioms aplinkybėms.

Žymos: aqara jungiklis, xiomi vartai 3, aqara ir vartai, mi vartai 3, aqara jutiklis vandens, aqara opple jungiklis, aqara, aquara hub m1s, mi lan, aqara ventiliatorius

Prekės Pavadinimas aqara
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maksimalus Greitis Aqara Vandens Jutiklis
Savybės Lizdas
Gyro Aqara Vartai Hub
Modelio Numeris Aqara Smart Home
Valdymo Kanalai 3 Kanalai
Masto 1

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų