SUNLAND Susikrovė Patiekalas Šluostės Plauti Indus Jokio Kvapo Patiekalus Valytoja, Virtuvės Akių Patiekalų Audinys Greitai džiūsta 6 Pack 12Inx12In Balta

€9.23

€10.25

-9 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sunland akių patiekalas audinys yra pagamintas iš 100% poliesterio.

Šis Naujoviškas indų plovimo ju šluostės nereikia atlikti jokių Nulio(Palikti savo Brangaus Keptuvės ir Puodai Safe) ir Kvapas(lengva valyti, greitas džiovinimas, bus išvengta kvapas).

Praleisti stinky kempine ir gauti švaresnis patiekalas tinklelio audinio.

Multi-purpose indų plovimo ju šluostės

Multi-purpose indų plovimo ju šluostės yra greitas džiovinimas, kvapas atsparus susikrovė akių valymo šluostės veiksmingai ant daugumos paviršių plovimas, kai yra reikalinga, įskaitant indai, puodai ir keptuvės, ir counter tops.Nebus nulio, chromo, vario, nerūdijančio plieno, anoduoto paviršių, nelipnius virtuvės,porceliano ir keramikos.

Puikus medžiaga

Šis akių patiekalas medžiaga yra 12" x 12", 100% poliesteris su trigubas susiuvami briaunų, siekiant išvengti nusidėvėjimo ir telpa į jūsų sunkiausių darbo vietų.

Didelių akių dizaino leiskite maisto dalelės pro lengvai užkirsti kelią priplėkęs kvapas.

Žymos: mop vileda mop, šampūnas nuo pleiskanų, medžiaga mikropluošto medžiaga, skalbimo maišelis džiovintuvas, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys, virtuvės įrankis, medžiaga moteris, escurreplatos cocina, karcher k2, krepas maišytuvas

Gamyba Šveitimo Padas
Naudojimas Valymas
spalva BALTA JUODA
Prekės Svoris 32g
Modelio Numeris wgqjb3030
Prekės Pavadinimas SINLAND
Dydis 30cmx30cm
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Mikropluošto

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų