Elastinga Sofa-Lova Padengti Spandex Raštas Sofa Mėlyna Slipcover sofa Armless Sofa Apima kambarį Sofabed Sofos Padengti 1PC

€13.20

€25.87

-48 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mados dizaino,100% visiškai Naujas,Aukštos kokybės!

prekės informacija

Svoris:650g-900g

Dydis: S/M/L Dydžio

Medžiaga: 92% poliesteris + 8% spandex

Pakuotė: 1pc sofa-lova padengti

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.

Maloniai Priminimas

1.Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina

2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis

3.greitas pristatymas, nemokamas pristatymas ne reiškia, kad jums nereikia mokėti papildomų Užsakymą

4.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti

5.dėl tolimojo susisiekimo problema ,produktas bus šiek tiek sulenkite,produktas ne toks plokščias kaip nuotraukoje,bet neturi įtakos naudojimas

6.ne, mažmeninės prekybos, pakavimo, jei norite parduoti dar kartą, arba kaip Dovana ,prašome galvoti apie pakavimo problema

7. Kadangi skirtumas tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą .Mes garantuojame, kad stilius yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose.

8.kuris iš jūsų gali pasirinkti iš spalvų Mygtuką, prašome susisiekti su mumis.

Shiping & Grąžinti:

1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 5days po lėšų artimųjų užtikrinti patikrinti alipress.com.Tai tik pratęstas dėl atostogų

2.Pristatymo laikas bus nuo 10 iki 60days reguliariai ,retai įvyksta daugiau nei 120days mažiau šalyse, pavyzdžiui, Brazilijoje ir Peru.

3.Mes bus būti atsakingas už visus klaidingas siuntimas ir kokybės problemos užsakymus.

4.Klientų perimti destenation šalių muitų mokesčių.

5.Prašome pabandyti suteikti mums išsamią informaciją, kaip įmanoma adresą,pavyzdžiui, pašto kodą ,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį .

6.Jei yra rusijos Federacijos klientas,prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę,kitaip gal jūs negalėjo gavo prekes .

7.jei norite pirkti didelio kiekio,prašome contace mums ,ir mes galime suteikti jums geriausią kainos ir siuntimo būdas .

Prekės bus vežamos Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ,ji paprastai trunka apie 15-45 darbo dienomis Jungtinėse valstijose,Europoje ir kitose vieta visame pasaulyje .Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso amout virš $180,mes išsiunčiame jam EMS arba DHL ir t.t. tie, laivybos būdas ,ji tampa daug greitas ,jei norite pasirinkti savo laivybos linija ,prašome susisiekti su mumis .

Grąžinimas :

Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš išsiunčiant .Mes 100% Pasitenkinimo Garantija visiems mūsų klientams.Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų,prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų serivce komanda, per 7 dienas gavus prekę.Mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grąžinti atgal savo pinigus.Klientų aptarnavimas yra labai svarbus mums .

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų ,mes galime tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas reitingų.Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus.Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų,mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandos ir padarysime viską, kad ją išspręsti.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys be jokių communition su .

Žymos: trumpas sofos apima, armless, staltiesė kalėdos, padengti sofa vandeniui, sofos padengti elastinga, mėlynos sofos dangtis, armless sofa, lovos šuo pet, Sofos, clic clac dangtis

spalva kaip paveikslų paroda
Kitas Pavadinimas funda sofa/padengti sofa/ne porankiai sofa dangtis
Modelio Numeris sofa cover/sofos danga/cubre sofa/armless sofa/sofabed
Gamyba Sofa Dangtis
Svoris 600-1200g
Modelio Numeris sofa cover armless
Prekės Pavadinimas FORCHEER
Dydis 160cm-190cm
modelis SPAUSDINTI
Kokybė 1pc
Stilius Modernus
Medžiaga Poliesteris
Taikoma Sofa Dukart sėdynės Sofa
Modelio Tipas AUGALŲ
Naudoti sofa cover/baldai raštas/sofa-lova padengti
Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Naudojimo Sritis Namai,gyvenamasis kambarys,Atsparūs Baldai Raštas Sofa,Vidaus Lauko

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų