Motociklų Variklio gaubtas, Apsauga atveju byla GB Lenktynių DUCATI V4 PANIGALE 2018-2019

€69.30

€84.52

-18 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% Brand New Ir aukštos Kokybės Produkto aprašymas Medžiaga : 60% stiklo pluošto nailono composite 40%ABS plastikas Spalva :Juoda Funkcija :Šiandien nauja revoliucija, nuo kelio patirtį, didelį poveikį ir labiausiai sunku Arashi variklio apsauga rankovės produktas yra pagamintas iš 60% stiklo pluošto nailono pluošto kompozicinės medžiagos, ji gali būti greitai išmontuoti ir pakeisti, ir svoris yra super lengvas, lenktyninis automobilis speciali apsauginė danga.Rinkinį Sudaro :2x Gaubtu Sumontuota : Tinka DUCATI V4 PANIGALE 2018 -2019 Prašome patikrinti, dydį, prieš perkant.Ačiū!

Paveikslų Paroda

1. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

2. Jei/ negaliu kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

3. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

4. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

5. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

6. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7. Jei negavote jūsų siunta per Numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir gauti backto jums kuo greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go

2. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visais komponentas pridedami priedai, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Bubblery.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

3.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!

Žymos: domofonas v4 v6, panigale, panigale v4, ducati panigale v4 lauktuvės rinkinys, ducati scrambler lipdukas, anglies panigale v4, honda cb900 dalys, protector variklis r1 2008, padengti ducati, 125cc lifan dalys

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Motociklams Padaryti DUCATI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų