SOPHITINA Patogus, Suapvalinti Tne Butai Aukštos Kokybės Vaikas Suede Mados Specialios Konstrukcijos Batus Kietas Atsitiktinis Moterų Nauja PC381

€33.60

€74.65

-54 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

SOPHITINA Patogus, Suapvalinti Tne Butai Aukštos Kokybės Vaikas Suede Mados Specialios Konstrukcijos Batus Kietas Atsitiktinis Moterų Naujų Butų PC381

1.Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis klaidos bus 1-3mm, nes rankų darbo.jei jūsų kojų yra siauras ir plonas,prašome pasirinkti mažesnio dydžio nei įprasta dydžio;jei jūsų kojų yra riebalų ir platus,prašome pasirinkti didesnio dydžio nei įprasta. 2.Mūsų dydis yra standartinio dydžio,prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.jei turite bet kokio dydžio problemą,susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą.

Atrankos viršutinis sluoksnis karvės odos su santūri tekstūros ir gaivus touch.Ji mano, lygi ir elastinga, labai dilimui ir turi gerą vėdinimą.

Viduje batų pagamintas iš patogios aukštos kokybės audinio, prakaitas sugeriančios ir orui, minkšta ir patogi nešioti, ir ji yra toli nuo šlapių kojų ir turi ilgalaikį šiluma.

Storas kulnas gali tvirtai remti ir link kulno ir priekinių kulniukų.Išgaubto kreivė storas kulnas įkelia concavity pado koja, kuri nustato ne vidinės ir išorinės pėdos, išilgine arkos ir tempimo dalis, ir turi šiek tiek masažo poveikį.Net jei žmonės vaikščioti, stovėti šiek tiek ilgiau, kojos bus ne jausti nuovargį.

Pranešimas

Pirmasis:Kaip procesą, siekti, kad mūsų batai yra lipnus,ten bus šiek tiek klijų ant batus,Mes stengiamės išvengti,tačiau jis negali visiškai išvengti,Prašome atkreipti dėmesį.Antra:šiek tiek temoje batai yra normalus reiškinys, ypač batai.Tai neturės įtakos kokybei.Jei turite omenyje, kad labai prašome dar kartą pagalvokite, prieš jums padaryti užsakymą.Trečia:Mes pažiūrėkite atidžiai, jums po jūsų užsakymo.Bet kaip dydis yra pagrįstas įvairių pėdos formos,plotis,ir ilgis.Tai yra labai sunku mums užtikrinti dydis bus visiškai tinka.Jums reikia imtis rizikos,Ačiū.

Žymos: aleksandras henris, vyrai dizaineris batai vaikšto, batai kanalo, batų sophitina, sandalai moterims, batų moterys, balenciaga batų, balenciaga vyras, aukšto kulno batų moterys, indie batų

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Padas Medžiaga EVA
Vidpadžio Medžiaga Avikailių
Sezonas Pavasario/Rudens
Elemento Tipas Butai
Batviršio Medžiaga Vaikas Suede
Kulno aukštis4cm
Prekės Pavadinimas SOPHITINA
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pamušalas Natūralios Odos
Proga Atsitiktinis
Uždaryti Tipas Slip-On
Mados Elementas Sekli
Modelio Numeris PC381
Kilmės KN(Kilmės)
Butai Tipas Pagrindinis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų