Jūros Dumblių Gluosnio Krepšelį Rotango Audimo Trukdo Namo Saugojimo Krepšys Namų Puošybai Paprasta Organizatorius Vazonas

€2.79

€4.10

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Aprašymas:

Modelio Tipas:Solod

Stilius:Pastoracinės

Naudoti:Namų Drabužių Saugojimo/Gėlių Krepšeliai Forma:Apvali Medžiaga:Seagrass

Dydis: skersmuo Aukštis

S 22 CM 20CM

M 27CM 24CM

L 32CM 28CM

Savybės:

1.Pagaminti iš natūralių seagrass,Rankų darbo ir autentiškas.sulankstomas stiprus ir patvarus ir Rankena, kad jums pašalinti pozicijos lengvai.

2.Universalus: Dekoras, Kūrybos Saugojimo, Iškylų, Bakalėjos prekių Krepšelius, Paplūdimio Krepšys, Augalų Puodą Apima, Skalbykla, Toy Organizer, 3 ir pan.Taikyti kiekvienam kampe namą, koridorius, gyvenamasis kambarys, vaikų\ \ 's kambarys, vonios kambarys, balkonas vietos.Sulankstomas, Naudokite Krepšiai Su Rankenomis Arba Sulenkiama Kaip Dubenėlį Stiliaus Krepšiai.

4.Siuntimo metu,, kai kurie krepšiai gali tapti šiek tiek lenktos formos.Laikui bėgant, bet nepatogu ieško lankstosi iškristi.Naudojant krepšius ar jų pildymo padės paspartinti šį procesą.

Pastaba:Kiekvienas Krepšys Yra Unikalus, Ir rankomis austus Pagal Amatininkų, tai bus ne visi vienodi.ir įvairių oru spalva seagrass bus šiek tiek kitoks.priimkite tai natūralus klausimas.

'

Žymos: krepšių saugojimo, krepšelis, storag krepšelio, laundri, m vytelių iškylą krepšelį, lauke vytelių, skalbimo apsiplovimo, trumpas pynimo krepšelio, rotango megzti namų, rotango krepšys

Naudoti Įvairenybės
Modelio Numeris šiaudų gėlių krepšelis
Pakuotės Svoris 0.19kg (0.42lb.)
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Augalų Pluošto
Pakuotės Dydis 37cm x 37cm x 19cm (14.57in x 14.57in x 7.48in)
Tipas Laikymo Krepšiai
Augalų Skaidulų Tipas Šiaudų
Įrenginio Tipas gabalas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų