6 Colių Dviračių Mobiliojo Telefono Laikiklis Nešiojamas Vandeniui Praktinių Jutiklinis Ekranas Dviratį Atveju Stovėti Motociklo Vairo Kalno Krepšys

€10.25

€14.64

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dviračio Rėmo Priekyje Vamzdžio Krepšys Nešiojamas Vandeniui Praktinių Jutiklinis Ekranas Telefono Turėtojas MTB Dviračio Rankenos Ląstelių Mobiliojo Telefono Pagalvių funkcija :

1. Multi-kampas sukimosi, saugumo ir stabilumo, vandeniui atsparus užtrauktukas, angokraščių ir kelis saugojimo, universalus kamuolį aukštyn ir žemyn padarinių, saulės skydelis dizainas, TPU jautrus jutiklinis ekranas, su ausinių anga.

2. Puikiai atsparus vandeniui dizainas, dviračių mobiliojo telefono maišas puikiai atsparus vandeniui dizainas, ir yra įrengta vandeniui juosta ir senovės plaukimo baseino krašto gydymo technologijos, siekiant išvengti mobiliojo telefono iš vis šlapia.

3. Smūgio absorbcija, yra built-in kempinės padas viduje magic wand užtrauktukas, ir suvynioti rankena yra daugiau atsparus mažėja.

4. Didelis ekranas, dviračių telefono krepšys suteikia jums su dideliu 6-colių ekraną, kuris yra pakankamai laikykite savo telefoną.

5. Daugiafunkcinis laikymo krepšys, dviračių mobiliojo telefono maišas pusėje sandėliavimo patalpų, kurios gali turėti savo kortelę ir pinigus, raktus, kurie yra patogu ir praktiška.

6. Skėtį nuo saulės, yra prevencinių skėtį nuo saulės, kad gali išvengti tiesioginių saulės spindulių, kuri yra saugi ir dėmesingas.

7. Didelio jautrumo TPU jutiklinis ekranas, jutiklinis ekranas yra pagamintas iš aukšto jautrumo TPU medžiaga su didelio pralaidumo, kuris gali suteikti jums patogus jutiklinis patirtį.

specifikacija :

Tipas: Dviratis telefono turėtojas

Kiekis: 1PC

Medžiaga: TPU, kempinės, pakuotės surinkimas

Spalva: mėlyna/raudona/juoda

Dydis: 18 * 11*2 (ilgis * plotis * aukštis)

Grynasis svoris: 145g

pakuotė :

1 * Dviračių telefono turėtojas

Žymos: dviračio krepšys pack, taktikall telefono krepšys, poliesteris dviračio krepšys, wheelup dviračių telefono krepšys, dviračių telefonas 8 krepšys, įrašo dviračio krepšys, kabliai dviračių krepšys, dviračio rankenos mobiliojo telefono krepšys, sahoo dviračių telefono krepšys, bicycll telefono krepšys

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Dviračių Mobiliojo Telefono Laikiklis
Funkcija Sulankstomas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų