Plius Dydis Moterų Atsitiktinis Priekinis Užsegimas Medvilnės Plonas Bralette Apatinis Trikotažas Didelio Dydžio Big Taurės Belaidžio Miego Liemenėlė Comfortble Apatiniai

€2.18

€3.63

-39 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[xlmodel]-[custom]-[53495] Aprašymas

Plius Dydis Moterų Atsitiktinis Priekinis Užsegimas Medvilnės Plonas Bralette Apatinis Trikotažas Didelio Dydžio Big Taurės Belaidžio Miego Liemenėlė Comfortble Apatiniai

Aprašymas:

Medžiaga: Medvilnės Mišinys

Spalva:Rožinė,Odos spalva,Šviesiai pilka

Dydis: 36,38,40,42,44

Savybės:Priekyje Uždarymas

Biržos Prekių Indeksas:

Storis:Vidutinis

Ruožas/Elastingumas:Micro Elastinga

Minkštas:Vidutinė

Skalbimo Instrukcijos:plauti Rankomis

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu.Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, paprastai Kinijos dydžių yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.Taigi, prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

3. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

4.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

1 vnt Liemenėlė

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[53494] Paslaugos

1. Kaip išlaikyti sekimo su mano sklypo?

Galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo sekimo ne,www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę).

2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidas ar nemokamas pristatymas remiantis kiekis norite užsisakyti.Jei norite paskirti mums savo trečiosios šalies, galime gabenti krovinį su savo klientais tiesiogiai.Galite būti tikri, ir pasitiki mumis, Mes ne palikti jokios informacijos apie save.) Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 3. Ar yra kokia nors problema su dydžiais?Prašome griežtai pagal mūsų matavimo metodas pirkti. 4. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Bubblery.lt pranešimą dėl papildomos informacijos.

Žymos: fitneso įranga push up, larg dydis, didelis puodelis, 95b, 85 f, vyrai liemenėlė, liemenėlė sexi, didelis dydis moterų, aa bikini, merginos mažo dydžio liemenėlė sexy

Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Juostos Tipas Nekonvertuojamos Dirželiai
Prekės Pavadinimas BTLIGE
Taurės Formos Pilnas Taurė
Liemenėlė Stilius Besiūliai
Modelio Tipas Kratinys
Seksualinio Pobūdžio No
Uždaryti Tipas Priekyje Uždarymas
Modelio Numeris ZGQ4045
Stilius kasdien
Nepadori Nuotrauka No
Apdaila NĖRA
Medžiaga Medvilnės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų