AONIJIE Hidratuojant Vandens Pūslės Minkštas Hidro Kolbą Išardomi 250ml 420ml Vandens Butelį, Veikia Dviračių Takas Žygiai SD21

€4.11

€5.86

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

AONIJIE vanduo kolboje "išspausti gerti" elgiasi kaip standus butelis, bet be sloshing poveikis vandens ir gali būti sulankstyti į save, todėl naudoja minimalų vietos!Ji traukiasi, kaip gerti, ir ateina su tiek bite vožtuvų dangtelis ir šiaudų, įvairių geriamojo funkcijos.BPA-free vandens pūslės leidžia atlikti jūsų vandens patogiai ir jus hidratuotas per sporto.Ji suteikia 25ml ir 420mlcapacity į supplywater savo kelionę ir nemokamai jums nerimauti troškulį metu kempingas, žygiai, dviračių sportas, kelionės.

Savybės:

-Hidratacijos vest suderinama - lengvai telpa daugumoje hidratacijos liemenė, diržas ar paketas kišenės.Nustatyta, bounce-nemokamai stabilumo ir lankstus kolbą peties, kad išvengti trinties.

-Sulankstomos kolba - minkšta medžiaga atitinka bet kurią kišenę, ir traukiasi kaip gerti sumažinti judėjimo ir pakuoti toli lengvai, kai tuščias.

-Ultralight hidratacija - daro didelę drėgmės, papildymas arba pakeitimas nuotolinės prekybos arba takas veikia.

-Patvarus - Pagamintas iš šlifavimo atsparus TPU, didelio srauto bite vožtuvas lengva ruonių po kiekvieno sip, panaikinti erzina lašų.

-100% BPA & PVC nemokama - nėra keistas skonis, ir jokių nereikalingų arba kenksmingų cheminių medžiagų.

Specifikacija:

-Gamintojas :AONJIE

-Prekių : SD21#minkštas kolbą

-Medžiaga :Silikonas, TPU, PP

-Spalva :Skaidrumo

-Temperatūra :Recommeded 0℃~40℃

-Specifikacija:xz šiaudų, 250ml, 420ml

-Svoris:approx25g ,maždaug 41g, approx43g

Žymos: arizona takas veikia, d tekančio vandens butelis, viskis mediniai kolbą, camelbak, hydroflask dangtis, camellback, kolba minkštas, mėlyna vandens pūslės, vandens pūslės, vandens kuprinė

Medžiaga TPU
Dydis 250ml/420ml
Svoris approx25g ,approx 41g, approx43g
Prekės Pavadinimas AONIJIE
Talpa 0.5 L
Temperatūros Diapazonas Nuo 0 iki 40 laipsnių celsijaus

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų