Sandisk Pen Drive128GB 256 GB SDDDC2 Extreme high speed Tipo C USB3.1 Dvejopo OTG USB Flash Drive 64GB 16GB 130M/S PenDrive 32GB

€7.03

€12.55

-43 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sandisk tipas-c USB 3.0 3.1 usb flash drive, daugiafunkcinis usb pen drive pendrive 32GB 64GB 128GB 256 GB

Apie realias galimybes 32GB=apytiksliai 28GB-30GB 64GB=apytiksliai 57GB-60GB 128GB=apytiksliai 119GB-120GB Apie produktą leidimo Pažadame, tik parduoti originalų produktą,mes markės oficialų leidimą pardavėjui,visi mūsų produktai yra originalūs,gali būti tikrinami dėl prekės ženklo europos sąjungos oficialusis websit.

ATMINTINĖS USB TIPAS-C™ " PRIETAISAIS

Specialiai sukurta naujos kartos įrenginius su nauja USB Tipo C uosto.Į grįžtamasis jungtis yra simetriška konstrukcija, todėl, kad jis visada dešinėje pusėje, padaryti jį lengvai ir greitai prijungti.

DIDELĖS SPARTOS USB 3.1

Didelės spartos USB 3.1 veiklos iki 150MB/s1means jums praleisti mažiau laiko laukti perkelti nuotraukas, vaizdo įrašus, muziką ir kitus failus tarp dviejų prietaisų.

DUAL USB TIPO C IR USB TIPAS A JUNGTYS

Su dviguba jungtis, kad SanDisk Ultra Dual Drive USB Tipo C leidžia atlaisvinti vietos savo išmanųjį telefoną ar tablet2, arba perkelti failus tarp kelių įrenginių, ar jis turi USB Tipo C uosto arba tradicinių USB Tipo uosto.

SANDISK ATMINTIES ZONOS APP LENGVAI FAILŲ TVARKYMAS

Atsisiųsti iš "Google Play™" parduotuvė, SanDisk Atminties Zonos, app3 leidžia peržiūrėti, atidaryti, o atgal visus failus iš telefono atminties į vieną vietą.Ji taip pat gali automatiškai perkelti failus iš savo prietaiso į savo diską, kad atlaisvintumėte vietos.

Mes pristatymas visame pasaulyje greitai Bubblery.lt Standartinis Pristatymas, Pristatymo,Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi, 15-45 dienų,ilgai vidaus laivyba yra affeted daug netikėtų dalykų,jei produktai neturi atvyksta į 60days,prašome leiskite mums žinoti, išplėsti apsaugos laikas arba grąžinti pinigus.

Žymos: "flash" kingston, goldenfir ssd, ios pendrive 256 gb, antspaudas usb flash drive, 2 esata, canon blykstė, blitzwolf "bluetooth", housse sandisk extreme, mino prasideda usb atminties, lonati usb raktas

Medžiaga Plastikiniai
Patvirtinimo Parama Europos Sąjungos Oficialusis Patikra
Stilius Stick
Produkto Tipas Daugiafunkcinis
Kokybė 100% Originalus Originali SanDisk
Produkto Svoris 9.5 g
Formatas OTG, USB "Flash" Lazdas
Talpa 32GB /64GB/ 128GB/256 GB
Šifravimas Taip
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Patekimo į rinką laikas Gruodis 2016
Prekės Pavadinimas SanDisk
Sąsajos Tipas USB 3.1
Modelio Numeris SDDDC2

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų