Vėliau Aviečių Pi 4 NanoSound VIENAS Atvejis, Aliuminio korpusas su Hi-Fi VPK Pasyvaus Vėsinimo Shell Raspberry Pi Model B

€60.76

€89.35

-31 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vėliau Aviečių Pi 4 NanoSound VIENAS Atvejis, Aliuminio korpusas su Hi-Fi VPK Pasyvaus Vėsinimo Shell Raspberry Pi Model B

Pristatymas:

NanoSound Vienas yra Aviečių Pi 4 aliuminio uždarymas su Hi-Fi VPK pastatytas.Ji paverčia jūsų Aviečių pi 4 į paruoštas žaisti Aukštos skiriamosios Gebos Tinklas, Muzikos Grotuvas, kuris gali groti garso failus, įskaitant MP3, FLAC, ALAC, WAV, AAC, FLAC, DSD, Audio CD ir daug daugiau.Ji borto Hi-Fi " DAC (Digital Analog Converter), skirtas Audiophiles ir taip pat palaiko daug muzikos paslaugas, įskaitant, Spotify, Interneto Radijo, Qobuz, potvynių ir Atoslūgių.

NanoSound Vienas turi daug universalus panaudojimas:

1. Kaip Hi-Res Tinklo Atšaka su Volumio OS 2. Kaip Spotify Prisijungti renderer, kontrolės iš Spotify Programą ir žaisti NanoSound Vienas 3. Kaip dalį savo kelių kambarių sistemą, remiant kaip Roon Tiltas 4. Kaip mini stalinis kompiuteris (su TIKRAI gera Hi-Fi garso garso)

Visi uostai yra tvarkingai įrengta už nugaros, įskaitant HDMI, tinklo, 4 x USB ir RCA out.Su Aviečių Pi 4 viduje, jūs galite pasirinkti, ar norite paleisti bet kurią OS, jūsų pasirinkimas ir labai pagerinti jūsų darbalaukio patirties su built-in audio DAC.Ventiliatoriaus Dizainas - Mėgautis Hi-Fi Garso iš viso tyli NanoSound Vieną darbo kaip mini PC perėjus prie kompiuterio OS, tokių kaip Raspbian Varomas NanoSound pagal Nanomesher, kad NanoSound Vienas garso DAC yra pastatytas specialiai puikiai per Argono VIENĄ Aliuminio korpusas, už geriausią vėsinimo efektyvumą, kuris Aviečių Pi 4 poreikiai.

Specifikacijos - Audio DAC

HI-RES GARSO IR ŠILTAS SKAMBESYS

Texas instruments PCM5122 - 192kHz mėginių Ėmimo Dažnis / 24 bitų DAC Rezoliucija su 112-db SNR

MAŽAS NUOKRYPIS

Naudojant I2S magistralės, ji atskiria laikrodis ir serijos duomenų signalus, o tai lemtų mažesnį jitter, negu yra tipiškas ryšių sistemų, kurios susigrąžinti laikrodis iš duomenų srauto

VISAS VALDYMAS

Infraraudonųjų spindulių Imtuvas ir Nuotolinio Valdymo ir per App

Specifikacijos - Talpyklos

Programinė įranga

Nanosound Vienas Žaidėjas yra valdomas per App, Interneto ryšiu arba infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pulteliu.Jis veikia atviro kodo garso grotuvas OS - Volumio (Ji taip pat gali remti kitos OS).

Ji beveik groja viskas, įskaitant:

1. Muzikos Failai: DSD, mp3, wav, wma, aac ir daug daugiau. 2. Streaming: Nemokamai internet radio, youtube, Spotify, Qubuz, potvynių ir Atoslūgių energija. 3. Mobiliųjų mesti: Airplay, DLNA ir Bluetooth 4. Roon pasekmės, lydinčios jūsų Roon kelių kambarių sistemą. *Spotify, Qobuz, Potvynio prenumerata yra pagrįstas paslaugas

Veikia kaip Volumio (Numatytasis)

Volumio yra šeimyna muzikos grotuvas suprojektuota ir suderinta aukštos kokybės muzikos atkūrimas.Laisvos ir Atviro kodo Amžinai.

Volumio yra šeimyna muzikos grotuvas suprojektuota ir suderinta aukštos kokybės muzikos atkūrimas.Laisvos ir Atviro kodo Amžinai.

Volumio vartotojo sąsaja remti abiejų interneto ir mobiliųjų programinė įranga yra nuolat atnaujinami ir gali būti atnaujintas per online update spustelėkite mygtuką.

Veikia kaip Volumio + Roon hibridiniu režimu

Šone Volumio, galite naudoti NanoSound Vieną, kaip roon pabaigos taškų, kaip dalį savo roon multi sistema.Su roon, jums gali centralizuoti savo muzikos ir pasirinkti, iš kurios vietos žaisti, net ir renkantis keliose vietose vienu metu.

Kartu su savo multi kambarį sistema su NanoSound Vieną papildomą Roon Tiltai *Roon, Qobuz potvynių ir Atoslūgių prenumerata yra pagrįstas paslaugas

NanoSound Vienas Setup su savo Garso Sistema

Neprivaloma NanoSound CD Playback ir Extractor

NanoSound CD yra Šeimyna Kokybės Upsampling CD Grotuvas, kuris sustiprina garso kokybės CD upsampling skaitmeninis garso signalas iš 44.1 khz iki 176.4 khz, naudojant sinc matematinis algoritmas.Garso atkūrimą per įmontuotą aukštos kokybės Garso DAC (Digital Analog Converter) su SNR (Signal-to-noise ratio) iš 112dB.NanoSound CD taip pat yra lossless audio extractor, kuri leidžia išgauti garso failus, įskaitant FLAC , Apple Lossless (m4a), wav, kuri vienu paspaudimu mygtuką.Ji taip pat padeda jums sutvarkyti jūsų failą automatiškai žymėti savo failus su albumą , atlikėją ir dainos pavadinimus.

Pastaba:

Naudokite aukštos kokybės maitinimo adapteris šiuo atveju

Žymos: aviečių pi 4 atveju pasyvus vario, NanoPi, apmušalas vestuvių, 4 atveju aviečių pi, vpk aviečių pi 3, imx477, ak4493, rapberry pi vpk atveju, vpk, vpk raspberri

Suderinamas su Aviečių Pi 4 B Modelis
Prekės Pavadinimas SHCHV
Kilmės KN(Kilmės)
Priedų Tipas Atvejais

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų