Long Sleeve Lace Vestuvių Suknelė Boho Nuotakos Suknelė Sodas Šalies Fotografijos Bateau Backless Nuogas Pamušalas Gamyklos Kaina 1306#

€96.35

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

100% REALIŲ FOTO

Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate, taip pat galite susisiekti su mumis dėl daugiau nuotraukų suknelė.taip pat kviečiame užsakymą pagaminti pagal nuotraukas.

Klientas turi skaityti pirmąją:

1.Mes (FANWEIMEI) yra gamykloje mieste Sudžou Kinijos, mes galime procesą priėmimo ir pristatymas labai greitas.Standartinio dydžio paprastai reikia 3-10days.Pagal užsakymą pagaminti reikia 10-15days.

2.Mes priimame daug REALIŲ NUOTRAUKŲ, kad dauguma mūsų modeliai ir toliau bus atnaujinti REALIOS FOTO ant puslapiai, kurie padės jums tikėti tuo, KĄ JŪS MATOTE, KĄ JŪS GAUNATE.

3.Pasirinko dydis yra svarbiausias dalykas.Prašome įsitikinkite, kad griežtai pagal mūsų dydžio diagramos, ypač modelių su užtrauktuku ant suknelę atgal.

Jei jums reikia pagal užsakymą suknelė, prašome susisiekti su mumis, mes jums suteiks duomenis, kuriuos reikia išmatuoti ir taip pat matavimo instrukcija.

4.Jei jums reikia, kad ši suknelė labai skubiai, prašome nedvejodami pasirinko Bubblery.lt standartinis pristatymas arba bet koks kitas nemokamas pristatymas metodas ,kuris tuos siuntimo greitis yra lėtas, mes rekomenduojame jums susisiekti su mumis dėl datos suknelė naudojimo ,mes pasakyti, yo, jei gali rinktis kita greitas pristatymas metodai.

Apie fanweimei drabužis

Žymos: boho atostogų suknelės ilgomis rankovėmis, boho vestuvių suknelės hipių ilgomis rankovėmis, yyfs nėrinių suknelė, audinės kailiniai, vestuvių padažu boho, swovo nėrinių suknelė, kailio kailiniai nekilnojamojo, senovinių nėrinių boho vestuvių suknelė ilgomis rankovėmis, plonas vestuvių suknelės, boho, priežastinis vestuvių suknelė boho

Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Talėja Natūralus
Rankovės Stilius Reguliariai
Iškirpte Valtis Kaklo
Apdaila Ruched
Tikrasis Vaizdai Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas A-LINE
Prekės Pavadinimas YASHANG
Built-in Liemenėlė Taip
Atgal Dizainu užtrauktukas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris 1306
Nėščioms Moterims, Taip
Mados Elementas derliaus
Traukinys Valymo/ Šepetys Traukinys

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų