Atnaujintas MV730!!! Relė GPS Tracker Automobilių Tracker 10-40V nutraukė Kuro ACC Gniūžtės Signalizacijos, Automobilių Locator Vibracijos greičio viršijimo Įspėjimo Nemokama programa

€15.08

€23.94

-37 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

PASTABA

Tai MV730 ir SIM Kortelės parduodamos kartu.SIM kortelė yra nemokama,Tačiau šios SIM kortelės yra tik SIM kortelę, jums reikia ją įkrauti iš naujo, prieš pradedant naudoti jį.Daugiau informacijos apie SIM korteles, jums reikia paspausti ant nuorodos ir perskaityti atsargumo priemonės atsargiai.

Privalumai perkant MV730 + SIM kortelės vienu metu

Siekiant pagerinti patogumo vartotojams naudoti MV730. Bendros problemos, su kuriomis susiduria klientai: 1.Neteisingas SIM kortelės yra pasirinktas, todėl prietaisas netinkamas naudoti; 2.Nepažįstamas nustatyti APN, todėl prietaisas negali prisijungti prie interneto; 3.Savo vietos SIM kortelės, duomenų srautas yra ypač brangus, todėl galite išleisti daug pinigų kiekvieną mėnesį; 4.SIM kortelės yra suderinama su įvairiais tinklais.Kartais klientai turi įsigyti naują SIM kortelę, prietaisą.Taigi,mūsų SIM kortelę, gali išspręsti visas problemas virš.Jums verta jį.

Platforma Ir Mobiliosios PROGRAMĖLĖS

GYVENIME NEMOKAMA interneto Svetainė:http://www.micodus.net Mobile APP:nuskenuokite QR kodą į atvaizdą ir atsisiųsti mobiliojo app,prisijunkite su įrenginio id (virš prietaiso lipduko) numeris ir slaptažodį; (pradinis slaptažodis :123456. Jūs galite pakeisti jį).PASTABA: Jei perkate LK720 iki lapkričio 9 d., 2019 m., prašome ir toliau naudoti "LKGPS2" platforma.Už MV720 įsigyti po 11.11, prašome naudoti platforma MICODUS!

Versija klausimas

Mūsų dabartinė versija yra naujausia versija rinkoje.Tai yra naujausia versija, sukurta mūsų įmonės, ir platforma bus pakeistas, bet ankstesnės LK720 vis dar galite naudoti platforma lkgps paprastai; Platforma:http://www.micodus.net Mobile APP:galite tiesiogiai ieškoti "app store": Micodus Tada atsisiųsti tiesiogiai.

MV730 Palyginti su MV720

Lengva paslėpti

MV730, kaip atrodo relės, bet yra iš tikrųjų lokatorius.

Apie Tinklą

Band GSM:850/900/1800/1900Mhz; prietaisas gali būti naudojamas paprastai į savo šalį; Išskyrus šias šalis: JAV, Australija, Naujoji Zelandija, pietų Korėja, Japonija, Kanada, Singapūras, Kinija Taivanas

Realaus Laiko Sekimas

Mes galime užklausą realaus laiko informaciją apie buvimo vietą, prietaisas forume mobile app (Micodus) ir SMS.Sekimo būdas:GPS+LBS+GLONASS SMS komanda:G123456 arba kai

Nuotolinio valdymo pultas

Mes galime nuotoliniu būdu valdyti savo prietaiso, ir, kai kas nors nori pavogti automobilio, mes galime atjungti alyvos grandinės ir grandinės nuotoliniu būdu.

Apie Sumažinti Naftos

Siunčiant nutraukė naftos komandą: 555; prietaisas pradės vykdyti naftos supjaustyti komanda; (Kai greitis viršija 20km/h, ši komanda nebus vykdoma immediately.By tiekiant naftą ir nukirto, aliejus (2 sekundžių intervalas), greitis sulėtės.Jei greitis yra mažesnis nei 20km/h.Prietaisas bus visiškai vykdo degalai supjaustyti komandą.)

Auto Rankos

Prietaisas persijungs į arm statusą automatiškai po to, kai jūs išjungti variklį.

Darbinė Įtampa 10-40v

Gali būti taikomas įvairių automobilių, Pvz.: Automobilių,motociklų,sunkvežimių,taksi,autobusų.

ACC Statuso Nustatymo

Po prijungtas ACC linijos, jūs galite nuotoliniu būdu aptikti statusą, jūsų automobilio variklis.

Judėjimo Signalizacijos

Po įjungė šią funkciją, galima preconfigure signalizacija, judėjimo atstumas, tada, kai jūsų automobilis buvo įkvėptas šį atstumą pagal variklis išjungtas statusas, tada jūs galite gauti signalo informaciją, per SMS, Skambučių ir APP.

Geo-tvoros

Nustatant vieną ar kelias konkrečias sritis (namo, įmonės), prietaisas palieka ar į šią erdvę, mes gauname signalą pranešimą.

Istorija Maršruto Peržiūra

Mes galime patikrinti, istorijos Maršrutą automobilių per mobiliąją programėlę arba prisijungimo platforma, galite užklausos duomenų 180 dienų!

Greičio Viršijimo Signalas

Šis žadintuvas veikia tik pagal nuolatinio buvimo vietos nustatymo režimas.Kai vienetas greitį viršyti greitį jums presetted, ji siunčia pranešimą "greičio signalas!" admin skaičius

Vibracijos signalas

Daugiausia naudojamas anti-vagystės iš automobilių, Kai gauname signalą pranešimą, turime patikrinti automobilį laiko.

Supjaustyti vielos, signalizacijos

Kai kas nors nori sumažinti įrenginio linijos, mes galime iš karto gauna signalą pranešimą užkirsti kelią vagystės.

Miego Režimas

Įjungus šią funkciją, prietaisas gali pereiti į "miego" režimą ir tada išsaugoti automobilio akumuliatoriaus.

Kaip išspręsti iškilusias problemas

Q: Jei prietaisas pradėti nepavyksta:Patikrinkite kabelį prijunkite teisus, ar ne.Q:Jei prietaisas negali gauti vietos informacija:Vieta padalinio atvirą erdvę bandymo Q:Kaip pasirinkti SIM kortelę?A:SIM kortelę reikia paramos, GSM/GPRS ir užtikrinti, kad kortelėje yra pakankamai valiutos ir kredito Q:Kaip naudotis užsienio šalies? A: Prašome nustatyti APN befor naudoti ,prašome redaguoti tekstą "APN123456 CMNET", ir siųsti jį į SIM kortelę į įrenginį ,CMNET yra Kinų operatoriaus APN, Pakeisti corresphonding APN, kai naudoti kitose šalies,APN detales, gali teiraukitės savo SIM kortelės vežėjas

Apžvalga:

Šis produktas MV720 yra naujausias paslėptas dizaino Relės Automobilio GPS Tracker, kurie yra specialiai suprojektuoti transporto priemonės, pavyzdžiui, automobilis, motociklas, motociklų ir sunkvežimių!Ji yra plati darbinė įtampa 10-40V DC , suderinamas su dauguma transporto priemonių rinkoje!Be to, ji priima pažangiausias technologijas, GPS ir LBS Triple padėties nustatymo funkciją, galima rasti labai greitai ir siųsti jums labai tikslios padėties informaciją.Pagal GPS nustatymo režimas, tikslumas gali būti mažiau nei 5 metrų!Kas daugiau, ji gali būti tiesiogiai sujungtas su baterija transporto priemonės, galite gauti pastovia galia be įkrovimo veikti!Jis palaiko GSM Quad Band Dažnių( 850/900/1800/1900Mhz ), gali puikiai dirbti visame pasaulyje!Paskutinę, stebėjimo programinė įranga šio prietaiso yra nemokama naudojant GYVENIME, jums nereikia mokėti mėnesinį ar metinį mokestį už stebėjimo paslaugos!Programos: Naudojamas plačiai dėl transporto priemonės bei kitų judančių objektų sekimą.

Žymos: gp tracker, mini gps locator mini, navigacijos gps, kartingo lenktynės, automobilinis gps seklys tk905, vienos ašies saulės sekimo, tracker vehicl, transporto priemonės, gps sekimas, tracker, ios gps tracker

Gps Modulis Taip
Sekimo Programinė Įranga Tarnavimo Laikas Nemokamai; " iOS " ir "Android" APP
Galia 0.46 W
Garantija vienerių metų
GPS Jautrumas -159dBm
GPS tipas GPS Tracker
Modelio Pavadinimas MV730
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
Speciali Funkcija, 2 ACC Statuso Nustatymo, Vilkti Įspėjimo, Auto Rankos
Prekės Pavadinimas AUTOPMALL
GPS Geografinė Vieta Europa
Pagrindinio Įrenginio Svoris 29.3 g
atsarginė baterija įkrovimo 3.7 V 80mAh Li-ion baterija
Tinklo ir Dažnis 2G GSM/GPRS; 850/900/1800/2100Mhz
Baterijos Veikimo Trukmė Nuo 1 Iki 4 Val.
Įtampa 12V
Vietos Tikslumas GPS Tikslumas
Elemento Dydis 31(L) x 31(Plotis) x 57(H)mm
Pozicionavimo Būdai GPS+LBS
Speciali Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
Išskirtinis Bruožas-1 Lengvas montavimas, Išjungti Kuro, Smūgio Pavojaus, Neteisėta pjūvio linijos įspėjimo
Darbinė Įtampa 10-40V DC

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų