Mini Įrašą "Bluetooth" 5.0 MP3 Grotuvą, Nešiojamąjį Muzikos Lossless HiFi Garso, Audio MP3 Grotuvas Su FM Radijo Pedometer Funkcija

€15.37

€38.43

-60 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mini Įrašą "Bluetooth" 5.0 MP3 Grotuvą, Nešiojamąjį Muzikos Sport MP3 Grotuvas Lossless HiFi Garso, Garso Grotuvas Su FM Radijo Funkcija

Kulka Taškų: 1、Nešiojamų Sporto MP3 Grotuvas: Mini įrašas-MP3 grotuvą, kuris gali tvirtai nustatyti mp3 ant peties dirželis ar kišenėje T-shirt.Įvedus pedometer režimas, sporto MP3 grotuvas įrašyti duomenis, o tai veikia.Mažas dydis ir lengvas, jis yra geras kompanionas veikia, vaikščiojimo, bėgiojimo ir dviračių.

2、Didelio jautrumo Jutiklinis Ekranas: Su jutikliniais ekranais ir didelio jautrumo liesti mygtukų, galima valdyti mygtukais, daugiau sklandžiai.Apšvietimu klavišais leidžia jums lengvai pasiekti pasaulio muzikos naktį.Suderinamas su "Bluetooth" 4.2, jis gali būti suporuotas su dauguma " Bluetooth garsiakalbius ir ausines per 23.0-32.8 kojų, be kliūčių.Negalima perkelti failus per Bluetooth ryšį su išmaniajame telefone.

3、Lossless "Hi-Fi" Garso: Įrengtas su profesinės pažangi skaitmeninės triukšmo mažinimo lustą, kuris gali atkurti garso originalų garsą.Palaiko garso formatas: MP3 / WMA / WAV / OGG / AAC / ACELP / APE / FLAC / (audioknyga / audio / iTunes nepalaikomas), palaiko "Bluetooth" garso formatas: APE / MP3 / FLAC / WMA / WAV.

4、Didelis Talpa: 32 gb didelę atmintį galima įrašyti daugiau muzikos, be nuostolių.Naudoti vidutinio dydžio laidines ausines žaisti 30 valandų muzikos, ir 8 valandas visiškai įkrauti "Bluetooth" režimu.

5、Multifunkcinis MP3 grotuvas ir puikus aptarnavimas: parama įrašymas, FM transliacijos, vaizdo naršymo

Specifikacija:

Pavadinimas: Mp3 Muzikos Grotuvas

Svoris: apie 120 g

Pakuotės dydis: apie 13*8*4cm/5.11*3.14*1.57 į

Audio formatus palaiko "Bluetooth": APE / MP3 / FLAC / WMA / WAV

Įrašymo formatas: WAV/MP3).

Sąsaja: USB 2.0

Darbo režimas: jutiklinis mygtukas +

Pakavimo Sąrašas:

Muzikos Grotuvas*1

Priedai *1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: mp3 bluetooth mi, lz hifi, "flash" atminties player, "bluetooth" auksas, hifi mini radijo, mp3 kilmės, fm radijas, AD8397, m3 grotuvas bluetooth, žaidėjas

Ekrano Dydis NĖRA
Matmenys (Pxhxd) --
Funkcijos 5 Mini mp3 grotuvai
Sertifikavimo NĖRA
Baterijos Veikimo Trukmė < 10 valandos
vpk --
Savybės 4 Pelninga mp3 grotuvas bluetooth
Korpuso Medžiaga Kita
Funkcijos 1 mp3 grotuvas bluetooth 5.0 Player
Bruožai 6 muzikos grotuvas
8 funkcijos MP3 Grotuvai
Laikymo Tipas "Flash" Atminties
Funkcijos 7 mp3 grotuvas
Palaiko Įrašymo Funkcija Taip
"Bluetooth" Taip
Modelio Numeris --
Stilius Kita
DSP --
Funkcijos 3 fm radijas usb, sd mp3 grotuvas
Subalansuota Iš Kita
Garso Formato Palaikymas APE, FLAC
Ekranas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Sportas, mp3 grotuvai
Prekės Pavadinimas Rondaful
Darbo Režimas Touch Ekranas + Touch Tonas
Wifi No
Palaiko FM, Taip
Pakuotė Taip
Išorinė Atmintis No
Garsiakalbius ar ne Taip
Funkcija Photo Viewer

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų