1PC Pliušinis Akmens Spausdinti Sofa Apima Ne slydimo Dygsniuotas Kampe, kurių skerspjūvio Sofos Padengti Rankšluostį Slipcover Vienas/Du/Trys Sėdynės Apdaila

€8.71

€14.52

-40 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vieneto kaina galioja tik 1 vnt sofos rankšluostį,nereikia įtraukti kitų priedų,jei norite nustatyti, jums reikia užsisakyti atskirai.

Dydis sofa apima jums pasirinkti turėtų būti 20~30 cm didesnis nei faktinis dydis sofą. 1. Porankiai Rankšluostį Prašome pasirinkti, porankiai rankšluostį pagal matmuo G*H. 2. Sėdynės Dangtis Prašome pasirinkti, sėdynės padengti pagal matmuo E*F+20~30 CM) 1pc, B*A+20~30 CM) 1pc, C*D+20~30 CM) 1pc. 3. Atlošas Rankšluostį P

Prašome Perskaityti Prieš Jus Pirkti!Apie sandelyje Jei jūs perkate ką nors, kuris yra sandelyje.mes su jumis susisieksime be 48 valandų su kai kuriais patarti.jūs galite reguliuoti savo užsakymą mūsų patarti.Apie Dydis Nes jis yra pagamintas rankomis, prašome suprasti dydis bus 1-3cm klaida Apie spalvą Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.

Gerbiami klientai ,Mes priimame Alipay ir kitos sąlyginio Deponavimo.Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Bubblery.lt ateityje.

1.Visi elementai turėtų būti vežamos į Bubblery.lt patikrinti adresą, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra atnaujinama. 2.Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 3.Mes visada naudojame China Post/ ePacket / UPS/ Fedex/ DHL/ UPS/TNT/ Rusija Express-SPSR. 4.Dėl Muitinės formalumus, Mes visada rašyti vertė 8-20 JAV dolerių. 5.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

1. Visos pretenzijos turi būti atlikti per pirmas 5 dienas nuo atvykimo dienos. 2. Grąžinimas: Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos. 3. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių. 4. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.Bet problema, tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

Žymos: sutaupykite 10% monetų atostogų apšvietimas, ispanijos namų, sodo namų, sodo nėriniai, super markių savaitę garso ir vaizdo kabeliai, stilius patalpų apšvietimas, sieniniai šviestuvai, darbo vieta grožio elementus eterinis aliejus, naujas produktas, lauko drabužiai, vyriški batai, trys išminčiai mados įrašą auskarai, valentino savaitę, kvarcinius laikrodžius, atrankos elektro dulkių siurbliai

Taikoma Sofa Grupinių Sofa
modelis SPAUSDINTI
Gamyba Sofa Rankšluostį
Prekės Pavadinimas TUEDIO
Modelio Tipas Kietas
Dydis this price is for 1pc cover,not whole set
Medžiaga pliušas
Stilius Modernus
Modelio Numeris Sofa Rankšluostį

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų