100VNT 3D Krašto Minkšta Plėvelė Huawei Wath GT 2 42mm Pilnas draudimas Screen Protector GT2 46mm Apsauginės Plėvelės (Nr. Grūdintas Stiklas)

€49.43

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

>> Medžiaga-PMMA,+PC Pilnas draudimas Soft Screen protector (Ne grūdintas stiklas) >> Krašto Radianas: 3D Išlenkti Šoniniai >> Dydis: Pasirinkti iš įvairių dydis užtikrinti geriausią dydį žiūrėti jūsų poreikius. >> Savybės: Ultra-plonas,Anti-scratch, pirštų Atspaudų Atsparūs.Apsaugoti jūsų laikrodžio ekranas nuo dulkių, įbrėžimų, pirštų antspaudus, riebalus ir pan. ✔ Krašto Apsaugoti.Teikia labiausiai aprėpties jūsų prietaisas ši 3D išlenkti lanksčia plėvele, pagaminta, su aukštos kokybės PMMA ir PC materia l, gali būti galima stebėti kontūrai ir kreivų briaunų prietaisų. >> Suderinama Modelis: už Huawei Žiūrėti GT 2 42mm ,Žiūrėti GT 46mm 100vnt X ( Soft Screen Protector ) 100vnt X Drėgnos servetėlės 100vnt X Sausos servetėlės * Be Mažmeninės prekybos Langelį = Stiklo ateis su OPP maišelis tik. * Jeigu norite, kad Su Mažmeninės Pakuotės,Prašome susisiekti su mumis Patvirtinti, Kainą ir Parodyti Mažmeninės prekybos Paketas jums. * Šio paveikslėlio detales, Kaip pavyzdžiui, Aprašoma, Grūdintas Stiklas, Požymiai ir Funkcijos . * Be Mažmeninės prekybos Langelį = Stiklo ateis su OPP maišelis tik. * Jeigu norite, kad Su Mažmeninės Pakuotės,Prašome susisiekti su mumis Patvirtinti, Kainą ir Parodyti Mažmeninės prekybos Paketas jums. * Šio paveikslėlio detales, Kaip pavyzdžiui, Aprašoma, Grūdintas Stiklas, Požymiai ir Funkcijos .

Žymos: bazinė huawei gt, "huawei" išmaniųjų žiūrėti gt 2 42mm stiklo, huawey žiūrėti 42mm, gt huawei, garbės magicwatch 2 46mm, gt 2 huawei, gt2 "huawei" dirželis, gt2 huawei žiūrėti, vyrai wath, gt 2 huawei dirželis žiūrėti

kilmės vieta Kinija (Žemyninė),Guangdong,Shenzhen
Radiano 3D Išlenkti Krašto
Pristatymas
Dydis GT 2
Pardavimo Metodas Mažmeninės & Didmeninė Prekyba & Drop Laivyba
Pakuotė No
Medžiaga PMMA+PC Medžiaga Minkšta Plėvelė
Funkcijos 1 -Ultra plonas,Įbrėžimams Įrodymas,Lengva Įdiegti,
Prekės Pavadinimas VSKEY
Modelio Numeris Už "Huawei" Žiūrėti GT 2
Naudoti smart žiūrėti
Kilmės KN(Kilmės)
Drop Laivyba
Funkcijos 2 HD Aišku,Anti-Scratch,Anti-Sudužtų

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų