20 VNT. Paketą Smart Žiūrėti Juostų Garmin Forerunner 230/235/235Lite/220/620/630/735XT Minkšto Silikono Riešo Dirželis, Garmin 235

€46.33

€64.34

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

1.Asmeniniams:Kelių spalvų&modelis asmeninį Garmin forerunner 235 / 220 / 230 / 620 / 630 / 735XT smart žiūrėti į individualų stilių, spalvų combo gali suderinti savo skirtingų ir nuotaiką komplektus kasdieniame gyvenime. 2.Paprastas montažas:Tiesiog ištrinti savo dabartinę žiūrėti juosta ir prisukimo naujas spalvingas juostų.Surinkti adatą per Garmin Žiūrėti antgaliai,tada, naudodami įrankius, prisukite varžtus ir baigiasi.Taip paprasta. 3.Reguliuojamas dydis:riešo daugiau komforto, kad tilptų rankogaliai ratas su 5.11"--8.46" (145mm-210mm),perforacijos dizainas yra šiek tiek arčiau, nei originalas juostoje,galite perkelti skyles ir užsegimas vietą reguliuoti dydį. 4.Tinkama proga:Pasirinkti tinkamą spalvų apyrankės įvairių proga,jūs galite pasirinkti savo geriausią spalvą datą/business/susitikimas/patalpos lauko veikla/veikia /plaukimas/naudotis/vairavimo. 5.100% Garantija:Esame sąžiningi pardavėjas,jei turite kokių nors problemų ar klausimų,prašome suteikti mums galimybę padėti jums išspręsti problemą.Prašomesusisiekite su mumis įsakymu laišką prieš palikite vertinimas/atsiliepimų.

Ne Sekimo numerį mažas, kad ( kad kaina , pasirūpinti, kad ji bus padidinti jūsų pirkimo kaina, mes tiesiog stengiamės pasiūlyti geriausią kainą jums.

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius/ Per pardavėjo pristatymo būdas ---sekimo numerį gali tik patikrinti informaciją pardavėjo "šalyje, nr. informacijos pirkėjo' s šalį.

Bubblery.lt Standartinis Pristatymas / Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu----galite patikrinti informaciją, visą kelią.

Rusijos draugai prašome atkreipti dėmesį:

1. teikiame visą vardą, lengva muitinės formalumų.

2. Paketą reikia ilgo laiko, tai geriau rinktis Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.( jei pasirinksite Pardavėjo Pristatymas Metodas ,neatidarykite Ginčo Per 60 Dienų ,ačiū )

Brazilijos draugai prašome atkreipti dėmesį:

1. Labiausiai paketą reikia 20 iki 50 dienų, tačiau tik nedaugelis paketą reikia nuo 70 iki 90 dienų , tai normalu.

2 .100% Siūlo pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

PLS DĖMESĮ, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Aš esu čia, kad padėtų jums, jei jūs turite bet kokius klausimus, prieš ir po pirkimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonaus apsipirkimo patirčiai su mumis.

Žymos: suunto watchband, smartwatch, sunto apyrankė, garmin venu, garmin instinktas, kištuko garmin forerunner 735xt, garmin forerunner 245, garmin xt 735, 235 garmin, 735XT

Prekės Pavadinimas Baaletc
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
spalva Dvigubai sumaišykite spalvas
Kalbos lietuvių
Suderinamumas Viskas Suderinama
Tipas Dirželis Žiūrėti
Suderinamas Garmin Forerunner 230/235/235Lite/220/620/630/735XT
Funkcija Miego Tracker

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų