Seksualus apatinis trikotažas nustatyti Moterų Erotinis Egzotinių artimieji Nėrinių Švelnus moteriškas apatinis Trikotažas, Apatiniai Nightdress Pižamą 4XL Plius dydis Sleepwear

€4.18

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Dydžių Lentelė

Prašome patikrinti Dydžio Diagramos, prieš užsakymą.Jei nesate tikri dėl dydžio, atsiųskite mums žinutę.

Savybės Ir Specifikacijos

Paketą sudaro: 1*Top dress 1*Ziajać Aprašymai: *Atrodo labai seksualus. *Minkštas ir patogus, *Atspindi jūsų seksuali ir žavinga *gabalas prieskonių miegamasis veikla *Prašome Rankų plauti tik Specifikacija: *100% brand new ir aukštos kokybės *Lytis: Moterims *Proga: Sleepwear *Medžiaga: Poliesteris+Nėriniai *Stilius: Mados, Seksualus.

Spalva Parinktis

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Skalbimo Instrukcijos

Prašome Rankų plauti tik, skalbimo temperatūrą-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Atsiliepimai

Paslauga

Mūsų paslaugos: 1. Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba. 2. Mes gali pažymėti paketo kaip DOVANOS. 3. Mes paprastai parduoti mūsų produktus be mažmeninės prekybos paketas, prašome atkreipti dėmesį į tai, kad prieš perkant. 4. Jei jums reikia originalioje pakuotėje, prašome apmokėti už papildomą dalį pakuotės !! 5. Jei turite bet kurį klausimą, nereikia atidaryti ginčų, galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.Tikimės, kad malonus apsipirkimas, have a nice day!Šiltas Patarimai: 1. Perkant prekes,pateikti savo vardą, pavardę, išsamią adreso ir namo numerio, teisingą pašto kodą ir telefono numerį mes atsiųsime jums kaip tik! 2. Mes gamyklos tiesioginio pardavimo,mes suteiksime jums aukščiausios kokybės žiūrėti,greitas pristatymas greičiu,mažiausia kaina,geriausias aptarnavimas .

Prekės Ženklo Istorija

ŽAVESIO GABALAS

ŽAVESIO GABALAS yra ne drabužiai labiau tinka, nei jūsų meilės; ne dekoracija daugiau patrauklus nei jūsų meilės

Žymos: 5xl moterims, 4xl plius dydis, 3XL, erotinis apatinis trikotažas vyras, 4xl suknelė, 4xl moteris, 4xl marškinėliai, pledas erotinis apatinis trikotažas, egzotiškas erotinis apatinis trikotažas, wetlook erotinis apatinis trikotažas

Elemento Tipas Kūdikių Lėlės
Modelio Tipas Gėlių
Nepadori Nuotrauka No
Specialios Paskirties Egzotiškas Drabužiai
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Nėriniai
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No
Apdaila Nėriniai
Modelio Numeris Vienas tūkstantis šimtas penki

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų