Artpad Italijos Šiaurės Kamuolys Apvalus Pakabukas Lempa, Minimalistinė, Šviesos, Baras, Virtuvė, Valgomasis, Gyvenamasis kambarys Prabanga Kūrybos Sieniniai šviestuvai

€61.75

€76.24

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Artpad Italijos Šiaurės Kamuolys Apvalus Pakabukas Lempa, Minimalistinė, Šviesos, Baras, Virtuvė, Valgomasis, Gyvenamasis kambarys Prabanga Kūrybos Sieniniai šviestuvai

Specifikacija apvalus kamuolys liustra:

Stilius: šiaurės aukso pakabukas šviesos

Medžiagos:metalas+stiklas

Įtampa 90-260v

Pakuotė:

3 žibintas 2,5 kg 83*26*18cm

9 žibintas 7.2 kg 92*30*46cm

Realus produktas rodyti

Stiklo umbra

Saugus paketas

Pastaba:

1. Prekės kaina neturi būti taikomi importo muitai, reikia pirkėjai moka.Mes galime pareikšti, kad produkto kaina yra maža, siekiant padėti jums išvengti importo tarifai.

2. Mes nuspręs, laivybos metodą visiems nemokamą laivybos užsakymus.Jei jums reikia konkrečių laivybos metodą, gali reikėti papildomų siuntimo surchargepls,Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

3. Mūsų tikslas pateikti geros kokybės gaminius, kad kiekvienas klientas.Visi mūsų produktai buvo išbandyti, patikrinti ir kupini geros būklės, tinkamai atsarginės dalys.Jei prekes norite gauti defektais, pls nedelsdami susisiekite su mumis, mes galėsime pateikti jums geriausią sprendimą(siųsti keitimu arba grąžinti).

4. Prašome padaryti ne savavališkai, duoti blogas vertinimas.Mes manome, kad bet kurią problemą galima išspręsti bendravimo.Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes suteiksime jums geriausią sprendimą.

5. Siųskite mums žinutę, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

6. Pls Pastaba:Kaip ir šviesos, kamera, ar kitos priežastys,gal šiek tiek spalvų skirtumas, produkto spalva natūra kaip standartas.

Žymos: šiuolaikinės chandelie, stiklo šiaurės pakabukas šviesos, virtuvės lempos, užduotis žibintai, lempa led, 3d dragon lempos, miegamasis furnitur, pakabukas šviesos cemente, led varžtas, escurreplatos cocina

Įtampa AC90-240V
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Kilmės KN(Kilmės)
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Prašymas Patalpų dekoravimas, miegamojo, virtuvės baras, valgomasis
Sertifikavimo ROHS
Lemputės Lizdas G9
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Lempų Gaubtų Spalvos Auksas
Stilius Šiuolaikinės Ilgos rankos sieniniai šviestuvai
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris BT-PL12
Apdaila Geležies
Šviesos šaltinių skaičius 3
Yra lemputė, įtrauktos Taip
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Yra Pritemdomi No
Pagrindo Tipas G9
Vieta Viešbučio Kambarys
Prekės Pavadinimas Artpad
Medžiaga metalo ir stiklo
Technics Kaltiniai
Garantija 3 metai
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų