Iš anksto Rašalu Antakių Mapping Stygos Pigmento String Microblading PMU Priedai Antakių Mapping temoje Antakių permanentinis Makiažas

€2.51

€3.59

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Iš anksto Rašalu Antakių Mapping Stygos Pigmento String Microblading PMU Priedai Antakių Mapping temoje Antakių permanentinis Makiažas

Funkcija:

Messily pigmenting gabalu su antakių pieštuku!

Žemėlapių string daro visas skirtumas.

Puikiai Susietas Antakius Kiekvieną Kartą

Sukurti savo gražių antakių išraiška, styginių daro visas skirtumas.

Aprašymas:

Ilgis apie: 10m/32in

Naudoti ženklą prieš microblading procedūrą, tatuiruočių ir PMU

Linijos spalva:Balta/Juoda

Paketas apima:

1Roll Microblading iš Anksto Rašalu Antakių Mapping Stygos Sriegis

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Žymos: pigmentinio tatuiruotė, krepšys pmu, antakių false, antakių valdovas, tualetas makiažas priedai, antakių sriegis, ulta makiažo valiklis medžiaga, tsurinoya audra 2500, patentuota microblading tatuiruotė, bauda mapping string

Modelio Numeris /

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų