2vnt aukso žvakės F7TC už BP6ES W5DC W6DC L15YC N9YC IW20 W20EP-U W20TT FE65CPR AG32C 22401-V0516 98079-56811 BPR5ES BPR6E

€5.09

€6.69

-23 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Žvakės Parametrai

Liben Auto Dalys Industrial Co., LTD yra viena iš pirmaujančių žvakę, mokslinių tyrimų, plėtros ir gamybos bendrovė, įsikūrusi Kinijoje.Mes esame viena iš nedaugelio profesionalių žvakės gamintojai, kurie tiekė pasaulyje su pažangių ir patikimų uždegimo žvakės per 20 metų.Remiantis įgyvendinimo nauja technologija, ir metų patirtį klientų aptarnavimo, Liben yra įsipareigojusi inovacijų uždegimo žvakę pramonės išpildyti mūsų klientų poreikius.

Liben yra įsikūręs JiangCheng Pramonės Srityje Jiangmen City, Guangdong, Kinija.Iš viso investuoti 20 mln., ir kurių plotas yra daugiau nei 20.000 kvadratinių metrų, gamykla turi modernias dirbtuves ir moderni valdymo sistema, su stipriu techninį išsilavinimą.Mes nuolat stengiasi didinti gamybą, išlaikant aukštą kokybės lygį.

Su labai automatizuota gamybos įmonė, mes ne taip priklausomi nuo darbo, kaip mes yra talentas.Mūsų kompanija turi darbuotojų daugiau nei 100 žmonių, turinčių didelę inžinerija, rinkodaros ir techninės talentus.Mūsų darbuotojų entuziazmas, nuoširdumas ir atsidavimas klientų pasitenkinimą, yra tvirtas pagrindas mūsų įmonėje.

Liben padarė stebėtiną pažangą ir pasiekimus.Mes jau uždirbo savo vietą kaip stiprus ir patikimas prekės ženklas, ir įgijo pagirti visame pasaulyje, mūsų įsipareigojimą kokybę ir patikimumą.Mūsų sėkmę lemia mūsų žmones ir jų įsipareigojimą veikti atsakingai, vykdyti su pagyrimu, ir atsirandančių naujų galimybių, mūsų nuolatinės pastangos pakelti Liben kaip lyderis žvakės pramonei.

Sertifikatas

ISO/TS 16949:2009

Projektavimas ir gamyba, uždegimo žvakės automobilių ir motociklų pramonėje

SGS Audituota Tiekėjas Alibaba Audituota Tiekėjas

Jei turite bet kokių klausimų apie tai, uždegimo žvakės, galite sned man į e-mail arba palikite pranešimą, ALI trademanager, ačiū!

Žymos: int, žvakės, uždegimo bandymo, uždegimo žvakės, kibirkštis, testeris, tacoma " iridium plug, fakelas f7tc, sevich vaškas, baja žvakės, žvakės iw20, f7tc lygiavertis

hex dydis 13/16" (21mm)
Nuoroda Kodai F7TC
skirtumas 031" (0,8 mm)
Kilmės KN(Kilmės)
Kitos Dalies Numeris F7TC
Mainų Dalies Numeris F7TC
Elektrodo Medžiagos Normalus
Sriegio Žingsnio 1.25 mm
Sėdynės Tipas Tarpinė
Skersmuo 14 mm
Gamintojas Dalies Numeris F7TC
Montavimo Bazės Butas
šilumos asortimentą 6
Tipas Nikelio
Pasiekti 19mm (3/4")
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Šiluminė Vertė Vidutinis

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų