GoPro hero 9 Adapterį switch mount plokštė DJI osmo 3/4 mobiliojo gimbal nešiojamą dalys

€8.59

€9.13

-5 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Tai OM3/4 adapteris yra formuoti su 3D spausdinimo technologiją ir yra pagamintas iš plastiko.GoPro Hero 9 Black skirtas ir nėra suderinama su kitais fotoaparatais.Yra atsvara geležies blokų, po atsvarą yra subalansuotas, ji gali sumažinti spaudimą variklio, kad fotografavimo nuotrauką lygesnė, ir sumažinti variklio šildymas.Įrengimas vaizdo parsisiųsti: https://cloud.video.taobao.com/play/u/439096654/p/1/e/6/t/1/281796044873.mp4 Svoris: 190 g Pakavimo apima: (DJI Osmo & Gopro Kamera nėra įtrauktos !!!!!)

Kiti rodomos nuotraukos:

Pristatymas:

Visi daiktai bus išsiųsti per 1~3 darbo dienas po apmokėjimo.Visi daiktai bus vežamos su sekimo numeriu.

Susisiekite su mumis:

Mes visada siekiame teikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam Klientui.Mes vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių reitingą komentarus!Mūsų sistema pateiks palikti atsiliepimą jūs automatiškai po to, kai gausime jūsų teigiamus atsiliepimus.

Mes žinome, kad kartais, kai kad problemų kyla, ji gali būti labai varginantis, mes su jumis kiekviename šio kelio žingsnyje, kad jūsų patirtis daugiau malonus.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sprendimo, jei turite kokių nors klausimų.

Prašome don ' t open atveju arba pateikti mums Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys tiesiogiai (įskaitant žemų reitingų, atsiliepimai), tiesiogiai.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio, mes padėsime jums visais įmanomais ir stengiamės atsakyti į visus laiškus per 24 valandas.

Garantija Ir Grąžinimas:

1.Jei esate nepatenkintas, jūs galite grąžinti prekę originalioje sąlygos (Naujos, Niekada nesinaudojo), tada mes suteikiame jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Prašome turėti omenyje, kad siuntimo išlaidos nėra kompensuojamos ir galimus pasikeitimus bus patirti papildomas pašto mokestis, kuris priklauso pirkėjui.

2.Jei prekė atvyksta į jūsų duris su akivaizdžiais žalą, susisiekite su mumis ir imtis nuotrauka, mes pakeisti žalą punktą.

3.Jei galite nustatyti, kad produktas yra su trūkumais prieš naudojant jį, mes galime ją priimti atgal keitimo ar grąžinimo.tačiau, jūs turite susisiekti su mumis pirma.

Žymos: gopro 9 herojus, fpv dalis, 4k go pro, gimbal zhiyun, dome " gopro hero 9, gimbal išmanųjį telefoną, respublikonų partija, gopro hero 9, "pasidaryk pats" dji osmo, dj osmo mobiliojo 3

Suderinamos Prekės DJI osmo 3/4mobile
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Už DJI osmo 3/4
Suderinama Kameros Stilius Vaizdo kameros
Tipas Priedų Rinkinių

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų