Gumos šunelis Žaislai Silicio siurbtukas Vilkikas Stumti Kramtyti Žaislas Augintiniai dantų šepetėlį Nuotėkio Maisto Išdalijimo Smulkaus ir Vidutinio Šunų Reikmenys

€8.04

€16.76

-52 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

MAISTO KLASĖS MEDŽIAGA : Pagaminti iš maisto kokybės TPR medžiagos,šis interaktyvus kramtyti kamuolys yra saugus jūsų augintiniai ir minkštos tekstūros yra nekenksmingas jūsų šuns dantenas.Ji taip pat gali padėti sumažinti įtampą sumažinti destruktyvus elgesys.Gerai, kad apsaugoti sofos ir kiti baldai.

PUIKUS DIZAINAS : Suprojektuoti su siurbtuką, tai Pet Molinis Bite Žaislas gali prilipti prie grindų, leiskite augintinio, žaisti su savimi, atleidžiantis savo rankas.ji yra patraukli dėl šunų ir daro juos ne atsisakyti jis.

DAUGIAFUNKCINIS ŽAISLAS: Šis interaktyvus gumos kamuolys gali būti, žaisti žaislas, taip pat gali būti dantų valymas žaislas.Padeda išlaikyti dantis valyti ir atsigaivinti kvapą.Siekiant paskatinti šunį daryti daugiau pratimų ir neleisti jiems tampa riebalų ir turėti sveiką kūną .

LABAI PURIOS : Kai išmetė kamuolį trenktųsi į žemę, ji bus bounce didelės, tinka žaisti kieme, namuose, parke ar kranto.Ji taip pat padaryti įkvėpti augintiniai medžioklės instinktas neįtikėtinai chase šis kamuolys, kad gali geriau mokymo pet judrumą.

ŠVINAS SAVO ŠUNĮ DARYTI DAUGIAU PRATIMŲ : Sukelti savo šunį daryti daugiau pratimų ir neleisti jiems tampa riebalų ir turėti sveiką kūną.Ji taip pat gali geriau mokymo pet judrumas.

Žymos: dantų teether, dildo šuo silicio, siurbimo taurės, vilkikas šuns žaislas, šuo vilkikas, kamuolys šuo, b1 bluetooth " laisvų rankų įranga, augintinio dantų šepetėlis, siurbtukas šuns žaislas, šuns žaislas, šuns žaislas augintiniui

Tipas Šunys
Rinkinys Tipas Taip
Žaislai Tipas Kamuoliai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Guma
Prekės Pavadinimas LISM

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų