"PASIDARYK pats" Specialios Formos Deimantų Tapybos Kutai Pasisekė Katė Ir Laimingas Šuo Gyvūnų Tapybos Sienų Apdailai Kryželiu Rinkiniai

€10.98

€17.99

-38 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Pakuotės apima: 1 X Piešimo Popieriaus 1 X Frame 1 X Priedu 1 Set X Diamond Piešimo Įrankį (Gręžimo Pen, Greitis Iki Plokštė) Savybės: PASIDARYK pats tapyba, originalumas, tapybos ir dervos blizgučiai, dervos, blizgančiais apakinti, unikalus blizgesys, spindi šviesą, yra labiausiai populiarus "PASIDARYK pats", papuošalais, šiuo metu.Puikiai papuošti jūsų kambarį ar miegamąjį, kad atitiktų ir sukurti įvairių stilių,mes esame tikri, kad jums patinka.

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje). 3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento. 4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį.

5. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

Žymos: katė diamond siuvinėjimas, kryželiu, deimantų meno kaukė, perline diamond tapyba, amatų tapybos steampunk, ventiliatorius pasisekė katė, diamont tapybos animacinių filmų, kryželiu haskis, tailandas tapetai, diamond tapybos dailininkas

Įklijavimo Srityje Pilnas
Forma Vieną
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Modelio Tipas Animacinių filmų
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Rombo Formos ROUND
Dydis
Prekės Pavadinimas ZJZY
Spalvų skaičius 1-30
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Derva
Naudoti Paveikslai
Stilius Tradicinė Kinų
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
diamond tipas
Rėmas No
Apvalus rėmo medžiaga

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų