Kvarco kristalai obsidianas ranka raižyti Pasisekė Katė natūralių akmenų ir mineralų, brangakmenių reiki apdaila

€33.50

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Kvarco kristalai obsidianas ranka raižyti Pasisekė Katė natūralių akmenų ir mineralų, brangakmenių reiki apdaila

Medžiaga: Obsidianas

Dydis (Apytiksliai) : 4inch

Įpakavimas: su bubble wrap viduje ir saugus maišelį už Savybės: 1. Pagaminti iš natūralių obsidianas labai gražus ir patrauklus. 2. Šis obsidianas katė yra labai graži. 3. Mažas dydis ir lengvas, patogus ir lengvai atlikti. 4. Jis yra geras sveikatos, sumažinti elektromagnetinės radiacijos ir degaussing. 5. Ji taip pat yra geriausias pasirinkimas namų puošybai ar vestuvių dekoravimas.Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Jei turite bet kokių klausimų apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš esu pasirengęs, siekiant išspręsti bet kokią problemą su savo klientais.Mes padarysime viską, kad jums patenkinti.(^v^)

Žymos: dekoro egipto, natur akmens, katė sėkmės, akmuo kristalas, akmuo kvarcas, egipto skulptūra, egipto katė, Stiklo Akmenų, katė egiptas, katė akmens

Pavadinimas Obsidianas ranka raižyti Pasisekė katė
Temos Talismanas
Pardavimo Kanalai interneto ir offline pardavimo
spalva juoda
Formos Pasisekė Katė
Regioninės Funkcija Kinija
Stilius feng shui
Medžiaga obsidianas
Paslaugos Rezultatas Puikus
Prekės Pavadinimas sisterstone

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų