Darželio Miegamojo Sienos Lipdukas Sienos Vinilo Lipdukas Plaukioja Peter Pan Asmeninį Sienų Lipdukai Namų Puošybai LX412

€4.80

€6.85

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Darželio Miegamojo Sienos Lipdukas Sienos Vinilo Lipdukas Plaukioja Peter Pan Asmeninį Sienų Lipdukai Namų Puošybai LX412 Dydis :

S:35x42cm

M:42x51cm

L:47x57cm

XL:57x69cm

Produkto Savybės:

Mūsų lipdukai yra mirti supjaustyti , ne spausdinamas, todėl jie nėra fone (aišku, ar kitaip).Prie sienos arba paviršiaus, galite kreiptis lipdukas, kad bus fonas.

Nuotrauka gali neatitikti tikrojo dydžio.Tai yra Skaitmeninis pavyzdys rodo tikslu.Kad lipdukas tinka jums kosmoso 100% turėtumėte įvertinti savo vietos

Mes naudojame aukštos kokybės matinis vinilo, kuris atrodo kaip dažų pradėjus taikyti prie sienos ir netoksiškas , aplinkos apsauga.

Mūsų lipdukai laikysis beveik bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui sienos , stiklo , plastiko , medžio ir t.t ir šiek tiek tekstūruotos sienos.

Sienos Vinilo Lipdukai yra lengvai nuimamas tačiau NĖRA daugkartinio naudojimo.

Decal spalvos gali šiek tiek skirtis nuo spalvos jūsų kompiuterio ekrane

Mes tiekiame bet kokios kitos spalvos , Užsakymą Dizaino ir nestandartinių matmenų, jei jums reikia pls susisiekti su mumis pirmą , mes galime padaryti, kad visi jūsų reikalavimas , po finišo galite išsiųsti e-pakelis arba DHL .

Žymos: peter pan spausdinti, peter pan tapetai, peter pan sienos, triušis lipdukas, sienos stickes plaukioja, sienos lipdukas, parašiutizmas, sienos lipdukas, avion, sienos lipdukas muzikos plaukioja, hinata lipdukas, visos petras

Temos modelis
Prekės Pavadinimas YOYOYU MENO NAMŲ DEKORO
Stilius Modernus
Scenarijus SIENOS
Specifikacija Single-piece Package
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Modelio Numeris LX412
Medžiaga PVC
Klasifikacija Grindų Lipdukai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų