Paminkštinta Liemenė, Moterų Megzti V-Kaklo, Rankovių Megztinis korėjos Leopard Print "Europa 2020" Plius " Dydžio, Rudens ir Žiemos Mados Trumpas Megztinis

€10.74

€13.43

-20 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

produkto informacija

Skalbimo Instrukcijos

Medvilnės ir lino audiniai, plauti kiek įmanoma, apdirbti į baudos maišus ir derinama su minkšta įrankių.Vilnoniai audiniai, tekstilės gaminiai turi būti išplauti rankomis, atkreipkite dėmesį į valymo jėgą.dėl vilnos, pūkų, medvilnės, bei skalbykla, rankų plovimo turėtų būti naudojamas, jei valymas yra būtinas.

Pirkimo Aplinkybes

A. Jei kurjeriui nebuvo pristatytas, prašome susisiekti su parduotuvės kuo greičiau reshipment, pažadame, 100% pristatymas B. Jei produktas turi kokybės problemų, prašome fotografuoti produkto kokybės problema ir susisiekti su mumis per 7 dienas.Po patikrinimo su klientų aptarnavimo skyriumi, mes suteiksime batus nemokamai.C.Kurjerių tai, svorio riba-2 kg (iki 2 vnt, 1 specialus produktas) .Jei kiekis didesnis, pateikite naują order.D.By numatytoji, reguliariai išreikšti pristatymo jus pasieks per 15 darbo dienų.Jei jums reikia greituoju paštu, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo prašo pakeisti prieš perkant.Pastaba: Dėl kalbos apribojimų, jūs negalėsite skambinti.Jei jūsų užsakymas nėra patvirtintas kitą dieną, prašome susisiekti su mumis.

Prekės Ženklo Istorija

Mūsų bendrovė yra įmonė sutelkiant dėmesį į gamybą ir mokslinių tyrimų ir plėtros.Mes visada atitinka verslo filosofija "kokybės tobulinimą, prekės ženklo plėtra", ir pastatė garso šiuolaikinės verslininkystės sistema, kuri nuolat pristato vadovybė ir techninis personalas, ir leidžia greitai plėtros įmonių.

Žymos: trikotažo liemenė moteris, liemenė moteris, leopardas spausdinti džemperis moterims, mezgimo korėja, pikselių 2 objektyvas, balenciaga megztinis, Liemenė, chaki golfo, megztinis liemenė, Leopard megztinis

Amžius Amžius 18-35 Metų
Modelio Tipas Leopardas
Storis Storas (Žiemos)
Stilius Biuro Panele
Lytis MOTERIS
Apdaila NĖRA
Rankovės Stilius Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės V-Kaklo
Drabužių Ilgis Trumpas
Medžiagos Sudėtis Akrilo
Modelio Numeris Du milijardai dvidešimt milijonų vienas šimtas du tūkstančiai du šimtai dešimt
Medžiaga Akrilo
Sezonas Pavasario/Rudens
Uždaryti Tipas NĖRA
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
stilius, spalvos id P43625333392

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų