Iš anksto Spalvos 2 Tonas Mėlyna Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Tiesiai Ombre 3 Ryšulius T1B/Mėlyna Tamsiai Šaknis, Žmogaus Plaukų priauginimas Ne Remy

€125.25

€192.69

-34 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Iš anksto Spalvos 2 Tonas Mėlyna Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulių Tiesiai Ombre 3 Ryšulius T1B/Mėlyna Tamsiai Šaknis, Žmogaus Plaukų priauginimas Ne Remy

Ryšuliai Su Uždarymo Pasiūlymai, Soft & Blizga

Geriausios Kokybės Žmogaus Plaukus Ryšuliai

Dvigubo Mašina Ataudų, Ne Man, Ne Raizginys

Su Natūralaus Kūdikio Plaukų

Q: Kodėl mano plaukai pratęsimo vis susivėlęs?

A: 1)Jūsų plaukų pratęsimo painiava dėl sausumo, aliejaus, purvo apstatyta, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas(platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien

2) įsitikinkite, kad nuplauti būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudokite alyvuogių aliejaus, sudrėkinama sklandžiai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q: ar galiu dažo plaukus?Ką turėčiau atkreipti dėmesį?

Visos mūsų plaukus galima dažyti, kad spalva norite, išskyrus #613, bet jums reikia daryti profesionaliai gauti tikslią spalvų be pažeisti plaukus.Kaip virgin plaukai bus lengvai sausas išvažiavus plaukų donoro, todėl don' t dažų ar restyle plaukų per dažnai, jis gali pakenkti plaukų blogai.

Klausimas: Kodėl mano plaukai palaidi modelis po plovimo?

A: Banguoti/garbanoti plaukai buvo pagaminti garuose, be jokių chemikalų, todėl tekstūros bus laisvesnės po plovimo.Pls prašome suprasti, kad mes jį išlaikyti plaukų gyvenime ir išsaugoti savo natūraliame būvyje.Galite restyle plaukų, gauti specialius stiliaus.

Klausimas: Kodėl žili plaukai egzistuoja mano plaukų pluoštas?

A: Virgin ne dažyti plaukai bus mažai vijų, pilkos spalvos plaukų, arba padalinti baigiasi viduje, ji' s normalu ir tai nėra kokybės problema.

Mes paprastai rinkti plaukus kruopščiai metu gamybos, bet mes galime t garantija 100% o ne pilkos spalvos plaukų, arba padalinti baigiasi.prašome suprasti ir pasiimti keletą sruogų iš savęs.Labai jums ačiū už jūsų supratimą.

Q: Kaip ilgai veikia plaukų paskutinis?

A: Mūsų plaukai gali trukti labai ilgai, priklausomai nuo to, kaip jums išlaikyti jį.Kai kurių klientų aptarnavimas tai labai gerai ir jį naudoti ilgiau nei 12 mėnesių.Elgiamės kaip su savo plaukų ir imtis labai gerai prižiūrėti ilgiau.

Žymos: Plaukų 32, beyo plaukų, mėlyna brazilijos plaukų, ombre žmogaus plaukų ryšulių, balta, pelenų spalva, padengti root, padengti žilus plaukus, amanda plaukų, žmogaus indijos plaukų ryšulių tonas, žmogaus plaukų ryšulių jauni

Prekės Pavadinimas MyDiva
Tekstūra Tiesiai
Ilgiausių Plaukų Dalis >=5%
Pakuotė 3 vnt Ataudų & 1 vnt Uždaryti
Gali Būti Permed Taip
Medžiagos Klasė Ne remy Plaukų
Tinka Miršta Spalvų Tamsesnės Spalvos Tik
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Cheminis Apdorojimas Rūgštis tvarkymo

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų