OkeyTech 3 Mygtuką Pakeitimo Lankstymo Nuotolinio Automobilio Raktas Lukšto PAKABUKU, V W Golf 7 J etta Passat Vabalas Polo Bora Pūko HU162T Peilis

€6.03

€8.62

-30 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Techniniai duomenys:

Svoris: 40g Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva: Juoda Mygtukų: 3 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos Tuščia Disko Atsakiklis Lustas: Nėra Elektroninės Plokštės: Nėra Kostiumas:VW Golf 7 Jetta Passat Vabalas Polo Bora

Savybės: Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą.Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik.Elektroninės vidinės dalys.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją.Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!Nereikia jokių programavimo.

Skelbimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save.Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

1 xcar Klavišą " Shell

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Žymos: tuščias pagrindinių, j518, passat b6, golfas grip pasididžiavimas, sece9, Automobilio Raktas, vw video, vw golf 7, raktų dėklai, vw passat, 5 golfas

Pavadinimas VW Raktas Shell
Savybės Pakeitimo atveju VW Golf 7 Klavišą Dangtis
Mainų Dalies Numeris Automobilio raktas Shell VW golf 7
Kilmės KN(Kilmės)
R/C Funkcija be
Tipas Automobilio raktas atveju
Medžiagos Tipas ABS+Metalas
spalva juoda
Tinkamas Volkswagen Polo raktas
peilis Pūko HU162T Peilis
Gamintojas Dalies Numeris Automobilio Raktas Atveju VW
logotipas No
Pakuotė Putų krepšys
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Kitos Dalies Numeris Automobilio Raktas Dangtelis VW Golf 7 Polo
Pritaikymas VW Beetle raktas
Mygtukų 3 Mygtukai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų