Moteriški Paminkštinta Push-up Žibintų Rankovės Bikini Liemenėlė Nustatyti maudymosi kostiumėlį, maudymosi Kostiumėliai, Paplūdimio Plaukimo Juoda Balta

€4.57

€5.19

-11 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100cm visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Medžiaga: Poliesteris(Su krūtinės mygtukai Nėra važiuoklės)

Spalva: Juoda/Balta

Stilius: Mados

Dydis: S/M/L

Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę. 1 colis = 2,54 cm Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate:

1 x Moteriški maudymosi Kostiumėliai

Dear friend, Sveiki atvykę į mano parduotuvę, Mes paprastai laivas iš prekių 3 darbo dienų.mes turime paruošti savo produktus, ar griežtos kokybės kontrolės bandymai ir atidžiai paketo elementus.Jei jūs sutinkate su mūsų laivybos laikas, prašome neatidaryti ginčų lengvai, jūsų supratimu, yra labai dėkingi.Mes norėtume padėti jums išspręsti bet kokią problemą,prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamų atsiliepimų .Jūsų patvirtinimo, mūsų pasiūlymas.Labai ačiū už jūsų paramą.Geriausi linkėjimai .

Žymos: įgalinimas, 2021 bikini, ziajać rinkinys, 2021 maudymosi kostiumėlį, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, karvė spausdinti sexy, bikini flamingo, paplūdimio drabužiai, stiklo plaukti, hot sexy moteris nuotrauka

Kilmės KN(Kilmės)
Su Pad Taip
Modelio Numeris Žibinto rankovės bikini
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Stilius Jauni Stilius
Paramos Tipas Underwire
Medžiaga Spandex
Juosmens Aukštos Juosmens
Lytis MOTERIS
Modelio Tipas Kietas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų