Plastikiniai Bikini Liemenėlė Sagtimi Dirželio sagtis, Uždarymo Siuvimo Įrašą, maudymosi Kostiumėliai, apatinis Trikotažas Kablys 10mm kaip 14mm 20mm 25mm baltas juodas aišku

€5.86

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Produkto Aprašymas

Prašome suprasti, kad mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats kaip nuotraukose parodyta.Tačiau, mes užtikrinti, kad mes tik parduoti originali produktus ir siekiame užtikrinti, kad nuotraukos spalvų rungtynes produktus pristatyti jums.

Būklė: Naujas

Medžiaga:Plastikas

Kiekis: 10 rinkinių arba 100 rinkiniai

Dydis: skersmuo 10mm kaip 14mm 20mm 25mm

Spalva: juodas / baltas / Skaidrus

Pro Nr.: DM0078

Produkto Pavadinimas: rankų darbo "Pasidaryk pats" drabužiai, krepšiai, antkakliai amatų

Priedai

Stilius: bendra

◆★◆Pristatymas:

JAV e-Paketinių pristatymo USPS Pristatymo Laikas:darbo dienomis 7-12

Visame Pasaulyje Urmu Registruotu Oro Paštu, kad Kinijoje Po Pristatymo Laikas:25-35 darbo dienas

jei jums reikia greičiau, susisiekite su manimi, mes galime siųsti dhl, rinkliavos , usp, ir t.t. kiti express,

Pristatymo terminas:3-7 darbo dienas

☆Visi daiktai bus išsiunčiami per 48 darbo valandas, gavus apmokėjimą (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį).Jei norite pasirinkti kitos pašto paslaugos (jums bus sumokėti papildomą siuntimo mokestį), prašome susisiekti su manimi, prieš jums apmokėti savo sąskaitą faktūrą.

☆Pašto Paslaugos

JAV e-Paketinių pristatymo USPS Pristatymo Laikas:darbo dienomis 7-12

Visame Pasaulyje Urmu Registruotu Oro Paštu, kad Kinijoje Po Pristatymo Laikas:25-35 darbo dienas

Jei jūsų užsakymų daugiau nei $39.99, CA.AU .Jungtinė karalystė .Ukraina.Izraelis .Japonija .Rusija .Ispanija.Naujoji Zelandija .Norvegija .Prancūzija .Vokietija .Korėja .Malaizija, .Singapūras .Turkija .Austrija .Belgija .Šveicarija .Danija .Vengrija .Italijoje.Liuksemburgas .Nyderlandai .Lenkija.Švedija.Suomija.Airija, Portugalija.Meksika.Saudo Arabija. ) mes iki ePacket, ji turės darbo dienomis 7-20,

jei jūsų užsakyme daugiau kad $160,Mes atsiųsime Express, Pristatymo Laikas:3-7 darbo dienas

taip, dhl, express,usp express, rinkliavos express " ir t.t.,

Pastaba: dėl Pristatymo laiko užtruks ilgiau (priklauso nuo vietovės) kitose šalyse (pvz., vežimo į Italijos ir Brazilijos bus atsižvelgta 40 45 dienų).

☆ Pašto pristatymas yra uždelsimų per šventes.Kaip, kad yra atostogų sezono ir laivybos agentūra yra labai užimtas tvarkymo sklypų, dabar, kaip rezultatas, tai gali tekti ilgiau, pristatyti tarptautinių siuntinių.

Būkite kantrūs, jūsų sklypo atvyksta.Būtume dėkingi už jūsų geranorišką supratimą.Jei jums reikia skubiai, mes siūlome jums pasirinkti Express paslaugos į laivą jis.

☆ Prašome susisiekti su manimi, jei jūsų negavote prekės per 30 dienų (Italija yra 45 dienos).Man bus atsakyti per 8 val.

◆★◆Paslaugos:

☆ Jei negavote paketą, kaip nurodyta aprašymą, prašome susisiekti su manimi, kol jūs norite palikti atsiliepimą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl daiktą, kaip savo pasirinkimą.

☆ Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, Mes nuoširdžiai apgailestauju, kad Mes priimame grąžinimo ar mainų tol, kol prekės yra neatidaryta ir/arba nepanaudotas.Mes siekiame teikti išskirtinius produktus ir paslaugas mūsų klientams ir jūsų nuomonė mums yra labai svarbus.Pateikite išsamų paaiškinimą, nuotraukas, taip pat laukiami.

☆ Grįžti

mes jums atgalinį adresą, jei jums reikia.Prašome turi parašyti savo Bubblery.lt ID grįžti paketas

Žymos: vystyklų pvc, aišku apatinis trikotažas, plastikinių sauskelnių ziajać, panti plastiko, pvc apatinis trikotažas, bikini plastiko, sauskelnių plastiko, ziajać pvc, skaidraus plastiko apatiniai, abdl pvc

Mygtuko Tipas Kartu Mygtuką
Formos Aikštė
Apdaila NĖRA
Stilius flatback
Technics Dažyti
Produkto Tipas Mygtukų
Plastiko Tipas PE
Funkcija galima skalbti
Medžiaga Plastikiniai

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų