Taktinis Karo Diržas Vyrams Reguliuojamas Nailono Juosmens Diržas Armijos Dažasvydis Airsoft Sunkiųjų Juostos Su Plastikine Sagtimi Vyras

€11.06

€13.82

-19 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Mūsų taktinis diržas yra gerai padaryta ir gražus diržas.Klasikinės juodos, rudos , žalios spalvos ir aukštos kokybės medžiagos, kad ji tapo mada.Diržas su geros kokybės leidžia jums mėgautis puikus lauko veiklą.Ir tai taip pat puiki dovana jūsų draugams, šeimos nariams, kolegoms ir t.t.

Funkcija

1. Dydis - --Diržo Ilgis: 125cm/ 49.2", Diržo Plotis: 3.8 cm/1.49", Sagties Ilgis: 5,5 cm/ 2.16 ", Sagties Plotis: 5.0 cm/ 1.9 7" .Pilnai reguliuojamas tiksliai tinka ir apsaugotos su kablio ir kilpos gale, kad suteikia puikias saugumo.Jūsų taktinis diržas nebebus atpalaiduoja pati!

2. AUKŠTOS KOKYBĖS DIRŽAS --- Pagamintas iš nailono diržas dirželis, minkštas ir patogus naudoti kasdien.Patvarus ir kvėpuojantis juostinio diržo dėl taktinių veiklos ; Nėra skylių leidžia lengvai sureguliuoti.

3.Plastikinė SAGTIS --- Tai taktinis vyrų diržo savybės karinės diržo sagties korpusas pagamintas iš plastiko.Tai yra labai patogu, kai jūs perduoti plokštumos, saugumo patikrinimas, nereikia nusiimti diržą.Nes tai yra plastikinė sagtis, be metalo, be įspėjimo.

4. NAUDOJIMO --- Puikus gunooter diržas, takelažininkai, lynų montuotojai diržas, mūšis diržų, policijos diržas ir diržas vyrams.Puikus jūsų taktinio mokymo, lauko nuotykius, medžioklė, išvykos pėsčiomis, ebs.

SPECIFIKACIJOS galimos Spalvos: Žalia, Juoda, Ruda Dydis: Diržo Ilgis: 125cm/ 49.2", Diržo Plotis: 3.8 cm/1.49", Sagties Ilgis: 5,5 cm/ 2.16 ", Sagties Plotis: 5.0 cm/ 1.9 7" Medžiaga: 100% Nailonas + Plastikas

Paketą Sudaro: 1 * Juosmens Diržas 1 * Plastikinė Sagtis

Apkrovos testas: 1. Į austiniai diržai turi stiprų guolių pajėgumo ir gali atsigriebti suaugusiųjų lengvai. 2. Sagties nėra lengva bounce off, ir išorinės jėgos nėra lengva atrakinti.

Ši sagtis pagaminta iš plastiko.Tai yra labai patogu, kai jūs perduoti plokštumos, saugumo patikrinimas, nereikia nusiimti diržą.Nes tai yra plastikinė sagtis, be metalo, be įspėjimo.

Nėra skyles ant austinio diržo, ilgis gali būti koreguojamas laisvai.Taktinis diržas, daugiafunkcinis ir klasikinis diržas visiems.Naudojant lazerio pjovimo procesą.Diržas nėra atplaišų ir negali nulio drabužius.

Žymos: stiklo elephone a4, a 005, diržas vyrams nr. sagtis, kamera elephone a4, ekrano elephone a4, elephone a4 punktas, baoxiu diržas, natūralios odos diržas vyrams kelnių, pilvo diržas naudotis, diržas odinis vyrai

Funkcija Atsparus Purvinas, Praktiški, Ilgaamžiai, Madinga, Atsitiktinis
Pavadinimas Karinio Stiliaus Diržas Vyras
Lytis Unisex
Diržo Plotis 3.8 cm
spalva Juoda, Ruda, Žalia
Stilius Atsitiktinis
Diržai Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Diržas-A4-3.8
Kilmės KN(Kilmės)
Tinkamas Kostiumas džinsai, laisvalaikio kelnės, kostiumas kelnės
Sagties Ilgis 5.5 CM
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Taikoma Lauko Sporto,Medžioklės,Žygiai,Šaudymo,Jojimo,
Sagties Plotis 5.0 cm
Prekės Pavadinimas JIUSUYI

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų