Elektra Tekinimo Nagų buff manikiūro specialistas su failų rinkinys 6 1

€10.25

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

APLINK NAGUS SPECIALISTAS SU ŽAIDIMO FAILAIS 6 1

-Šis rinkinys Nagų mašina ir rinkinys nagų dildeles, sutampa su rotorinio variklio greitis Didelis, pilnai reguliuojama galia dirbti su lengvumu ir jūsų nagai ir rankas ir kojas, kaip odeles.

-Gauti apdailos stebina tavo manikiūro.Dabar yra kokybės PROFESIONALUS tavo namai.

-Galioja manikiūro ir pedikiūro.

-Podrás lenkų į savo nagus

-Greitis kintamas nuo 3000 iki 20000

-Įėjimo kištukas adapteris, 50 hz, 220 V

-Dydis 15.5x3 cm

Todos mūsų kroviniai bus atlikti iš Madrido (Ispanija), tos pačios dienos (darbo), kad poveikio pirkti, visada bus atlikti iki 13: 00 h.By jis, prieš jus pirkti, yra mp pagal svarbus, kad pakeičia, nei pristatymo adresą facilitada yra teisinga, nes po apdorojo tavo paketinių, resultará neįmanoma atlikti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas požiūris.Šiais laikais ne visų sutampa įvairių veiksnių, kurie galėtų condicionar gerbiami pristatymo laikas principu.

-Jei turite kokių nors problemų su nemokamai arba su elementą, agradeceríamos, kad tiesiogiai susisiekti su mumis, nes VISADA suteiks jums sprendimą.Mūsų tikslas yra pasitenkinimas VISI mūsų klientai, ir neigiamą reitingų nėra solucionará jūsų nesėkmės.

Mūsų misija yra pasitenkinimas VISI mūsų klientai; mūsų garantija, km kartų jau tai, ką mes 've got.Ne bičiukai į contactarnos prieš bet kokios rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis tai padaryti naudojant Vidaus pranešimų .Si lo prefieres, taip pat galite llamarnos al: 91 231 82 27 , tvarkaraštis iš L-V, 9: 00h-14: 00 h.Trataremos suteikti geriausias sprendimas jums gali formos grafiką ilgai dalį iš mūsų klientams patenkinti.

Žymos: ceratosaurus, buff kaukė, nagų dailė, bandana vyrai, neil bjd, robinija, nagų dekoras, medienos apdirbimo profesinės tekinimo įrankiai, bjd nuotrauka, 45000rpm

Elemento Tipas Nagų Gydymas

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų