ZIYIUI 22 Colių 55 Cm Realistiškas Atgimsta Lėlė Mergaitė Imituoti Veido Ir Odos Lėlės Vaikams Kalėdų Dovana Miegą Žaislai

€46.55

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Šis kūdikis yra 100% rankų darbo amatų rankinių dažymas.Reborn baby doll yra skirta menininkų.Kiekvieną colių ši tikroviška kūdikių lėlė yra rankų darbo, dažytos rankomis.

Plaukai: kūdikio plaukus ranka-implantuoti mohera.labai minkštas, netraukite sunku, ir daugiau pacientų.galite naudoti kūdikio galvą šukas.Jūs galite purškiant atskiesti audinių minkštiklis už plaukų.

Antakiai: ranka-dažytos odos lėlės, prašome ne, nuvalykite jį sunku.Blakstienoms: aukštos kokybės rankų-kreipėsi į viršų akių, lankstosi, yra aiškiai matomas.Akys: užmerktos akys, imituoti realų miega kūdikis.

Nagai:visiškai ranka nagai,paraudimas nago ir permatomas nagai, ir net kai kurie nagai gyvenimo pieniškas pusė mėnulio formos.

Oda: oda yra labiausiai unikalus vieta lėlės, daugiasluoksnė, gamybos proceso,daug laiko praleido ant kūdikio odos, kad ji atrodo realesnis.

Saugos sertifikavimo: vaikams nuo 3 metų amžiaus, jis atitinka arba viršija saugos reikalavimus ASTM F963 ir EN71, kurie yra saugūs jūsų vaikai.Pakuotė: Lėlė*1 Drabužiai*1 Kūdikių buteliukas*1 Magnetinio žindukas*1 Sėdynės pagalvėlė*1 Gimimo liudijimas*1

Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, nekelia jokių ginčų ar suteikti jokių blogų atsiliepimų, bet problemų bus išspręsta, ir mes padės jums nuoširdžiai.Ačiū!

Žymos: kūdikis reborn silicio, lėlės rinkinys atgimsta, atgimsta silicio, originalus atgimsta kūdikių, atgimti, hoomai atgimsta, j. lėlės, atgimsta odos, kūdikių braškių, rungtynių lėlės reborn

Matmenys 55cm
Medžiaga Vinilo
Elemento Tipas Lėlės
Mfg Serijos Numeris GYVENIMO būdas
Įspėjimas UŽSPRINGIMO PAVOJŲ Mažiems dalis nėra skirta vaikams iki 3 metų
Lytis Merginos
sąlyga Akcinė Straipsniai
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės MINKŠTAS
Sertifikavimo CE
BJD/SD Požymis lėlė
Amžius > 3 metų
Prekės Pavadinimas ZIYIUI
Tipas Kūdikių Lėlės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų