Vakarų Derringer Su Odos Dėklas Rinkinyje Old West " Mini Pistoletas Pack Kišenėje Steampunk Kaubojus Pavarų Taktinis Nuslėpė Rekvizitai Dėvėti

€9.21

€13.15

-29 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Vakarų Derringer Su Odos Dėklas Rinkinyje Old West " Mini Pistoletas Pack Kišenėje Steampunk Kaubojus Pavarų Taktinis Nuslėpė Rekvizitai Dėvėti

Dydis:

-Pistoletas dydis: apie 12,5 x 9 cm / 4,9 x 3.54 colių. -Dėklo dydis: apie 10,2 x 7.6 cm / 4 x 3 cm. -Dėklas yra suderinta su pistoletais.

Ypatybė:

-Pistoletas medžiaga: Plastmasinis. -Dėklo medžiaga: PU oda. -Puikus senosios vakarų kostiumas. -Pistoletas ir dėklas turi būti mokama atskirai. -Nemokamas pristatymas į daugumą šalių.

Foto Parodyti:

-Siuntos:

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. -Prašome įvesti teisingą adresą.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

-Prekybos Vadovas:

-Atsiliepimai:

1.Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums visiems 5 žvaigždės, įskaitant Punktas taip, kaip Aprašyta.Komunikacijos ir pristatymo Greičiu. 2.jeigu manote, kad galime padaryti geriau,susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes suteiksime jums atitinkantis atsakymas.

-Grąžinamoji išmoka, ir atgal.

1.Jei yra kokių nors problemų su užsakymu,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes stengiamės jums padėti. 2.Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės,kitaip mes atsisako grąžinti pinigus. 3.Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

Žymos: kaubojus dėklas, liemenėlė steampunk, steampunk moteris, kaubojus ginklą, emerson, medienos dėklo ginklą, metalo shuriken, dėklas, kaubojus pistoletas, krepšys pack

larp Gunslinger,Cowgirl
Renesanso Cosplay,Kostiumas,Aksesuaras
Lytis MOTERIS
Medžiaga Sintetinės Odos
Kilmės KN(Kilmės)
Simbolių piratų
Modelio Numeris Karinės

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų