Tinka "google" Lizdą/home Mini Atrama Kartos Smart Antra Karta ir Garsiakalbis N0G0

€1.81

€4.52

-59 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Universalus tvirtinimas "Google" Mini: Šios angos tvirtinimo prie sienos yra modernizuotos ir pritaikytos tiek "Google" Lizdą Mini " ir "Google" pradinis Mini.Jis yra mažas adapterio žiedas, kad tilptų už kištuko, "google" pradinis mini.Jūs galite pakeisti jo lankstumo, kiek reikia, lengva įdiegti ir pašalinti.

Puikus Smegenų Valdymas: išsaugoti jūsų "Google" Mini Smart Garsiakalbis nuo nepatogus laidai, mūsų sieninis laikiklis pakaba yra puikus kabeliai, pastatytas, kurį galima lengvai paslėpti įkrovimo kabelis atsilieka, erdvės taupymas, išlaikant grožio.

Geriau Skamba Patirtis: unikalus dizainas leidžia kablio dalis labiau tinka, sienos kištukas, kad prietaisas tvirtinasi prie sienos tvirtai.Išlaiko savo pažangų garsiakalbį ant sienos vertikaliai, nebus jokio balso ar garso nuostolių, suteikti jums gerą klausą patirtis.

Paprasta ir Patogu: Lengvai įdiegti, tiesiog įjunkite į lizdą, nenaudojant jokių įrankių ir gręžti skyles.Apsaugoti jūsų "Google" Lizdą Mini " ir "Google" pradinis Mini iš išsiliejimo tikimybė srityse, ir atlaisvinti savo vertingas prekystalių.Puikus miegamasis, virtuvė, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys ir kt.

Pakuotės Sąrašas : 1* lizdo tvirtinimo prie sienos,

Parametrai:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda, Balta

Svoris:55g

Tinka: "google" pradinis mini/ mini nest

Pastaba:

1."Google" Mini Garsiakalbių ir maitinimo kištuko NĖRA įtrauktas į paketą.

2.Nėra suderinama su didžiosios Britanijos ir Australijos žvakės, prašome patvirtinkite, plug specifikacijos prieš perkant

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Žymos: paukštis lizdą, namas mini, smart garsiakalbis, sonos speaker sienos skliausteliuose, cabochon perlas, "google" mini mount, savininkas garsiakalbis, bazinė "google" pradinis mini, Garsiakalbio Stovas, tvirtinimo prie sienos garsiakalbis fm

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas STENDAS

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų