2020 m. "samsung" galaxy "žiūrėti 3 amazfit gts gtr 2 "huawei" žiūrėti gt 2 pro 46mm juostos aktyvios 2 pavara s3 nerūdijančio plieno dirželis

€9.27

€14.70

-36 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

[Naujausios Konstrukcijos] kas dizaino detalė buvo peržiūrėtos.Patikima šarvų dizainas eina gerai su jūsų "samsung" galaxy "žiūrėti 3 45mm 41mm,galaxy žiūrėti 46mm,aktyvus 2 44mm 40mm, daro savo "galaxy" Žiūrėti daugiau papuošalų & elegantiškas, juostos yra puikus pasirinkimas verslo proga, lauko ir priežastinis dėvėti, didžiosios sporto juostos vyrams ir moterims.

[Atnaujintas], Kad galxy Žiūrėti juostas, yra pagaminti iš restorano 316L nerūdijančio plieno.Tai yra daugiau dilimo ir korozijos-atsparus, ir bus ne gauti aprūdijęs.Unikalus lankstymo sagtimi su dvigubo užrakinimo spynos savo "galaxy Žiūrėti tvirtai, nesijaudinkite apie rudenį savo" galaxy Žiūrėti.

[Tvirtas Kokybės] Labai atsparus įbrėžimams, matiniu paviršiumi, satino tekstūros, kietas ryšius, taikyti pažangias crafting technika, dažai galaxy Žiūrėti pakeitimo juostų trunka ilgai, daugiau patvarus naudoti.

Žymos: gt 2 pro "huawei", "samsung" galaxy žiūrėti aktyvios 2 44mm pora, ary laikrodžiai, amazfit pvp lite smart žiūrėti, "huawei" žiūrėti gt dirželis žiūrėti, amazfit vtr dirželis, "samsung" galaxy žiūrėti 46mm dirželis pilka, amazfit tempas smartwatch, gt 2 pro, gts2

Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Watchbands
stiliaus 9 galaxy žiūrėti 3 45mm 41mm grupė
Stilius 1 samsung galaxy žiūrėti 46mm grupė
sąlyga Naujoji be žymės
Stilius 3 samsung galaxy žiūrėti 3 45mm 41mm grupė
Prekės Pavadinimas TTISHEI
Stilius 8 už amazfit gts 2 grupė
Stilius 5 už "huawei" žiūrėti gt 2 pro grupė
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius 6 už amazfit pvp grupė
Stilius 2 samsung galaxy žiūrėti 3 band 45mm 41mm
Modelio Numeris A1298
Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi
Stiliaus 4 už "huawei" žiūrėti gt 2e grupė
Stilius 7 už amazfit gtr 2 grupė
Juostos Ilgis 18cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų