4 1 Elektrinis Nosies Plaukų Žoliapjovės Vyrų Įkrovimo Nerūdijančio Plieno Mini Skustuvas Remonto Plaukų Remonto Antakiai P1

€6.84

€9.49

-27 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

Specifikacija

Įtampa: 110V-240V

Dažnis: 50/60Hz

Galia: 2W

Įkrovimo laikas: 8 valandos

Priedai: Skustuvas, antakių žoliapjovės, sideburns, įkrovimo laidas įterpti, peilis galvos, apsauginis dangtelis, instrukcijos,

Dydis

Dydis:12.7*2.2 cm

Pakuotės dydis :15*10*5cm

Funkcija

Žoliapjovės yra įrengta keturių peilių galvutės patogiai pašalinti nosies, ausų ir nereikalingus veido plaukų, taip pat barzdos ir antakiai su dvišaliais kraštus.Jums madingas vyras, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

Šis produktas priima dviašmenis rotacinis peilis sistema su apsaugine danga ir 360 laipsnių vidaus sukimosi dizainas.Ji gali pašalinti plaukų tiksliai, be skausmo ir nemalonių traukiant.Patogu ir lengva naudoti.Leiskite jums būti tvarkingas ir gražus darbo vietoje ir atidaryti savo oro.

Šis produktas yra atsparus vandeniui ir skalbti, lengva valdyti likutinė mirkymas valymo, net jei jūs imtis vonia, taip pat gali būti naudojami.Įrengtas nuimamas ir plaunamas peilis galva, peilis gali būti prisukamas žemyn, švarus, patogus ir greitas.Žmogiškas ir patogus, liemuo dizainas yra įrengtas dulkių, skirtas apsaugoti peiliu galvą.

Sumaniai suprojektuotas peiliukai gali išvengti pigesniu nosies plaukų ir žaloja nosies ertmę.Beveik jokio triukšmo.Jūs galite naudoti ją užtikrintai, kai jūsų šeimos miega.Siekiant geriau išlaikyti darbo ir šeimos pusiausvyrą.

Tai gali būti papildytos kelis kartus ir trunka aštuonias valandas vienu metu.Taip pat labai tinka kelių kelionės ir kelionės.Didelis našumas ir ilgaamžiškumas.Elegantiškas atmosferos dizainas yra labiau atitinka jūsų verslo temperamentas.

Paketas apima

1 x Elektros Žoliapjovės

Pastaba

1. Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.

2. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: Elektrinės Žoliapjovės Nosies, pažastų plaukų žoliapjovės vyrams, įkrovimo nosies plaukų žoliapjovės, xpreen elektros nosies plaukų žoliapjovės, clipper plaukų, kačių plaukų žoliapjovės, beared trimeras vyrams, įkraunama plaukų, nosies, žoliapjovės, plaukų nosies žoliapjovės, Ear Trimmer

Įkrovimo Laikas 8 Valandos
Modelio Numeris Nosies Ir Ausų Žoliapjovės
Įtampa 110V-240V
Galia 2W
Medžiaga duomenys
Dažnis 50/60HZ
Elemento Tipas Nosies Ir Ausų Žoliapjovės
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Dydis 12.7*2.2cm

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų