DC-DC 10-60V 12-97V Įtampos Žingsnis Iki Konverteris Padidinti CC CV Maitinimo Modulis 1500W 30A skaičiuoklė

€15.38

€27.97

-45 %

Reitingas 

Nauja

Yra sandėlyje

Dalintis

DC-DC 10-60V 12-97V 1500W 30A Įtampos Žingsnis Iki Konverteris Padidinti CC CV Maitinimo Modulis

Savybės: Tai yra ne izoliuotas nuolatinės SROVĖS energijos keitiklis modulis su ilgą tarnavimo laiką.Didelės galios ir stabili produkcijos, ji konvertuoja 10-60VDC 12-97VDC.Aukštos kokybės komponentai užtikrina gerą konversijos efektyvumą, iki 97%.Sukurta su smart temperatūros kontrolė, ventiliatorius, kurie automatiškai veiks, kai temperatūra pasiekia apie 60℃, ir sustoti, kai temperatūra nukrinta žemiau 60℃.

Plačiai naudojami didelės galios saulės gatvės žibintas vairuotojo, įvairios LED apšvietimas CV vairuotojo, transporto priemonėje įrengtos ir mobiliojo įrenginio energijos tiekimas, "PASIDARYK pats" kolonėlė CV CC elektros energijos tiekimo, saulės energijos baterijos įkrovimo ir įvairių baterijų įkrovimo.

Specifikacija:

Pavadinimas: 1500W žingsnis iki nuolatinės srovės modulis

Tipas: neišsiskiriančios " step-up modulis (PADIDINTI)

Įėjimo Įtampa: DC10V iki 60V

Įėjimo Srovė: 10V-30 V įtampa, maksimali srovė yra 35A-40A; 31-60V įvesties įtampa, maksimali srovė 30A-35A

Ramių Srovė: 15mA(kai konvertuoti 12V į 20V, didesnis išėjimo įtampa didės ramių dabartinis)

Išėjimo Įtampa: 12-97V nuolat reguliuojamas (negali būti naudojami žingsnis žemyn įtampos)

Išėjimo Srovė: 22A (susiję su įėjimo ir išėjimo įtampų skirtumas, tuo didesnė įtampa skirtumas yra, tuo mažesnė išėjimo srovė bus.prašome pagerinti šilumos išsklaidymo, kai srovė yra per 15A)

Nuolatinės Srovės Diapazonas: 0.8-22A(+/-0.3 A)

Atvirkštinio Rašymo Apsauga: Taip (150A maitinimo MOS atvirkštinio apsauga)

Įvesties Žemos Įtampos Apsauga: Taip (10V-50V reguliuojamas, savaiminio atkūrimo)

Darbinė Temperatūra: -40℃ iki 85℃(jei temperatūra yra per aukšta, prašome pagerinti šilumos išsklaidymo)

Dažnis: 150KHz

Konversijos Efektyvumas: 92% iki 97% (Efektyvumas yra susijęs su įvesties/išvesties įtampos, srovės ir įtampos skirtumas.Mažesnis skirtumas, tuo didesnis efektyvumas bus)

Įėjimas Per Srovės Apsauga: Taip (automatiškai apsaugoti, kai įėjimas yra daugiau nei 40A, ir maitinimo įtampa nedidėja)

Trumpo Jungimo Apsauga: Taip (įvesties 60A saugiklis), prašome veikti atsargiai, stengtis, kad nebūtų sukelti trumpąjį jungimą.

Atvirkštinio Rašymo Apsauga: Taip ((150A maitinimo MOS vamzdis gali būti prijungtas reversely ilgą laiką)

Montavimo Būdas: Keturių 3mm standoffs

Pajungimo Būdas: Gnybtų blokai (naudokite didelį einamosios vario viela)

Išėjimo Galia: Maksimali Išėjimo Galia = Įvesties Įtampos*30A(Jei input 12V, maksimalus išėjimo galia=12V*30A = 360W)

(Jei įvesties 24V, maksimali išėjimo galia=24V*30A = 720W)

Svoris: 372g / 13.1 oz (vid. )

Paketų sąrašo:

1 * Modulis

Instrukcijos:

Modulio išėjimas turi ne trumpojo jungimo ar priemonės srovė tiesiogiai su multimetras trumpojo jungimo, trumpo jungimo bus perdegti modulis.

Pagal įtampos reguliuojamas diapazonas:DC10V-50V (pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti, prieš laikrodžio rodyklę, norėdami sumažinti), pirmiausia sureguliuokite pagal įtampos iki minimumo, tada reguliuoti įėjimo įtampa privaloma, pagal įtampos apsaugos vertė, lėtai, prisitaikyti pagal įtampos vertė pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti; kai pagal įtampos lemputė, koreguoti prieš laikrodžio rodyklę vieną ratą, tada maitinimą.

Įvesties pagal įtampos apsaugos, daugiausia naudojami siekiant išvengti baterijos iš per-iškrovimas, kai maitinimo šaltinis-baterijos.Mažas akumuliatoriaus įtampą, sugadinsite galios modulis ir baterija.Kai įėjimas yra impulsinis maitinimo šaltinis, taip pat reikia nustatyti ir žemos įtampos apsauga.

Nuolatinės įtampos reguliuojamas diapazonas:DC12-97V(pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti, prieš laikrodžio rodyklę, norėdami sumažinti), pirmasis reguliuoti įtampą iki reikiamos įtampos ir tada prie apkrovos.

Pastovi srovė reguliuojamas diapazonas:0.8-22A (pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti ir prieš laikrodžio rodyklę, norėdami sumažinti), pirmiausia atjunkite apkrova, tada reguliuoti išėjimo įtampą reikiamos įtampos, reguliuoti srovės ir minimali (prieš laikrodžio rodyklę pasukite CC potenciometras apie 30 ratų), sujungti ammeter serijos išėjimo, tada lėtai reguliuoti srovę.(padidinti variklio modulis negali tiesiogiai reguliuoti srovę trumpojo jungimo)

Įėjimo įtampa turi būti ne mažesnis kaip 10V arba didesnis nei 60V, (kai įėjimo įtampa yra mažesnė nei 12V, prašome tinkamai sumažinti apkrovą).

Įsitikinkite, kad įtampa yra ne nuomos 2V mažesnis nei išėjimo įtampa.

Jei naudoti impulsinis maitinimo šaltinis arba kitų antrinė elektros energijos tiekimo, prašome įsitikinti, kad galia yra 1,3 karto didesnis arba daugiau nei maitinimo modulio galia.

Per daugiau nei dabartinis, arba, pagal įtampos apsaugos, išėjimo dar turės įtampos, kad yra arti įėjimo įtampa, apsauga-tai ne didinti įtampą.

Žymos: dcdc boost konverteris, blokuoti mano, "pasidaryk pats" aukštos įtampos boost konverteris, konvertuoti dc, cv bendras, 58v 12v dc konverteris, 2 etapas skaičiuoklė, dc žemyn žingsnis, cc cv dc, 24 to13 8 rcnun

Tipas DC/DC Keitikliai
Modelio Numeris modulis
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Išėjimo Galia Kita

Nemokamas pristatymas

Jums taip pat patiktų